A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Béres Anett: Tisztában vagyok a hibáimmal és a rossz döntéseimmel

Béres Anett
Vágólapra másolva!
Tavaly Siklós környékén egy drogszeánsz után félholt állapotban találtak rá egy fiatal nőre. Hamar kiderült, hogy a súlyosan sérült nő Béres Anett, aki egy bódító hatású főzet fogyasztása után hallucinálva, meztelenül rohant be a siklósi erdőbe, ahol másnap bukkantak csak rá. VV Anett azóta átértékelte az életét, és állítja, tisztában van a hibáival.
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt időben rengeteg kritikát kaptam, bármit csináltam!

Mindenki megbotlik élete során, mert emberek vagyunk! Azt hiszem 2023-ra megérettem arra, hogy csak magamnak akarok megfelelni!" - írta oldalán VV Anett.

Forrás: Béres Anett/Instagram

"Ha valaki csak akkor tart téged értékesnek, ha az ő elvárásai szerint gondolkodsz, élsz, akkor valójában nem téged tart értékesnek, hanem saját magát! Önmaga értékrendjét akarja benned viszontlátni. Mint egy tükörben. Amit ő értéknek gondol, azt szeretné benned látni, azt akarja tőled megkapni. És ha próbálsz megfelelni neki, akkor már nem TE vagy, hanem Ő. Éljen 2023, élj úgy, ami neked a legjobb!" - üzente a celeb, akinek a Siklóson történtekre ráment ötéves kapcsolata is, ami a legrosszabbkor jött számára, ugyanis átértékelte életét, és rádöbbent, hogy családot és gyereket szeretne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!