Pamela Anderson megdöbbent azon, hogy újra előkerült a szexvideója

Pamela Anderson, Baywatch
Alerte a Malibu Baywatch Serie TV 1989 2001 David Hasselhoff Jeremy Jackson Michael Newman Pamela Anderson Chris Fiore Gregory Alan Williams Alexandra Paul Michael Bergin David Chokachi Yasmine Bleeth David Charvet. COLLECTION CHRISTOPHEL © GTG Entertainment / Pearson All American television / The Baywatch Company (Photo by Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Lily James levelét el sem olvasta, a róla készült sorozatot meg sem nézte - állítja a playmate.
Vágólapra másolva!

Január végén jelenik meg egy dokumentumfilm és egy könyv Pamela Andersonról, és természetesen szóba kerül majd az 54 perces házivideó, amelyet ő és akkori férje, a Mötley Crüe-tag Tommy Lee 1995 körül, friss házasként készítettek. Ezt egy sértett munkás lopta el a földszinten lévő széffel együtt, miközben a páros az emeleti hálóban aludt. A felvételek zöme ártalmatlan házivideó, de volt közte egy aktus is. Ezt később VHS-en terjesztették, többen kerestek rajta egy vagyont.

Forrás: Collection Christophel via AFP

A teljes széfet állítólag egy megbántott, megalázott, ki nem fizetett villanyszerelő lopta el bosszúból Pamela Anderson és Tommy Lee villájából, méghozzá úgy, hogy egy éjjel – a biztonsági kamera miatt - kutyának öltözött, míg négykézláb átosont a kerten. A történetben felbukkannak maffiózók, motoros bandák, ravasz ügyvédek és gátlástalan pornóipari szereplők egyaránt. A világ leghíresebb, pornót is tartalmazó homevideójából sokan meggazdagodtak, kivéve a sztárpárt, amely csak rohant az események után: még híresebbek lettek, de pénzben keveset profitáltak a különös történetből. A krimibe illő sztorit itt olvashatja el.

Lily James mint Pamela Anderson IMDb

Pamela azt állítja, hogy a szexvideó híressé tette, de ezzel együtt a színésznői karrierje is összemolott, mert utána senki nem vette komolyan. Amikor a Hulu tavaly bemutatta a Pam & Tommy-t, amely a kazetta történetét meséli el, Pamela szerepében Lily Jamesszel, azt gondolta: "Már az első alkalom is elég bántó volt... Az emberek még mindig pénzt akarnak ezzel keresni?"

Anderson nem nézte meg a sorozatot, és nem is válaszolt Jamesnek, aki egy kézzel írt levelet küldött neki, amelyben megkérdezte, beszélhetnek-e. A Playboy-modell és Baywatch-sztár, aki most 55 éves, valójában el sem olvasta James levelét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről