Titokban házasodott össze a TV2 sztárpárja

Békefi Viki és Ya Ou
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Békefi Viki és párja, Feng Ya Ou Ferenc az Instagramon jelentették be, hogy első gyereküket várják. Az eljegyzést is hasonlóképp jelentették be még karácsony előtt, bár akkor nem lehetett sejteni, hogy ennyire felgyorsulnak náluk az események. A TV2 sztárpárja elárulta, hogy azóta már az esküvőn is túl vannak.
Vágólapra másolva!

Békefi Viki és szintén énekes párja, Feng Ya Ou még a Sztárban sztár leszek! első évadában ismerkedtek össze, azóta szerelmük töretlen. Az énekesnő most bevallotta, hogy már egy ideje szeretnének családot alapítani és mindent előre elterveztek.

Bele is vágtunk a babaprojektbe, s az elhatározásunk után szerencsére hamar sikerrel jártunk. Nagyon hamar megéreztem, hogy várandós vagyok, de a tesztek eleinte negatív eredményt mutattak, ami miatt csalódott voltam. Végül aztán egy későbbi teszttel kiderült, hogy jól sejtettem, gyermekünk lesz. Nyár elején érkezik a kicsi" - kezdte a Blikknek Békefi Viki, aki azt is bevallotta, hogy már az esküvőt is megejtették.

"Nem gondoltuk túl a polgári esküvőt, nyugalomban szerveztük meg, és csak a legszűkebb család tudott róla.

Ez a kis titkos esküvő csak a miénk volt, és nagyon meghittre sikeredett" - árulta el az énekesnő, aki persze szeretne később nagyobb felhajtást is, de most nem ez számukra a prioritás, hanem születendő gyerekük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről