L.L. Junior nevetve beszélt botrányos száguldozásáról

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ismét előkerült L.L. Junior száguldozása, amelyet ráadásul videóra vett. A Vaker című műsorban megdöbbentő őszinteséggel beszélt a történtekről. Pechére a műsor vendége volt Lakatos Laci humorista is, aki azonnal rátett egy lapáttal.
Vágólapra másolva!

Hatalmas botrányt okozott L.L. Junior, miután a Petőfi hídon száguldozott egy éjszaka a luxusautójával, és mindezt videóra vette. A rapper most a Vaker című műsorban beszélt erről.

– reagált a történtekre, majd mintegy magyarázatként hozzátette: "Nekem elég hektikus az állapotom, más egy kicsit a vérmérséklet".

Erre reagált az ismert stand-upos, Lakatos Laci, aki a tőle megszokott humoros stílusban azonnal rá is tett egy lapáttal: "Báttya, nagyon megy, 150 hármasban". Nézze meg videón is a beszélgetést:

A Vaker műsorvezetője Mágó Károly, vendégeivel a cigányságot leginkább érintő kérdéseket beszéli át időről időre. A legutóbbi adásban az említettek mellett Budai Klára szociológus, Daróczi Tímea protokollszakértő és a világhírű zongoraművész, Oláh Tzumó Árpád vett részt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről