A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Korda György átverte egy cukrászda dolgozóit

Korda György
Korda György
Vágólapra másolva!
Korda György neve mára már szinte mindenki számára ismert, de ez nem volt mindig így. Az Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas énekes a Petőfi Rádió vendégeként elmesélte: karrierje hajnalán népszerűségre vágyva úgy tett, mintha egy híres pályatársa, Németh Lehel lenne.
Vágólapra másolva!

Idén 66 éve, hogy színpadon áll Korda György. A Petőfi Rádió Kultúrfitnesz című műsorának vendégeként emlékezett vissza a kezdetekre, köztük arra a napra, amikor családjának először mesélt pályaterveiről. Az adásban bevallotta, nem volt szorgalmas diák, ezért édesapja segédmunkásnak küldte el, de hamar kiderült, hogy nem neki való ez a szakma.

– mondta Korda György. Az előadóművész hozzátette, hogy karrierje kezdetén nem volt még televízió, ezért – bár dalait sokan hallgatták – akkoriban még nem ismerték fel őt az utcán.

– osztotta meg a múltbéli történetet az énekes.

A házaspár még mindig aktívan koncertezik, és a képernyőn is rendszeresen láthatók, például a Duna zenés show-jának, a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjaiként. „Ennek a műsornak szellemisége van, ezért is hiánypótló. Beszélnek róla, szeretik az emberek" – hangsúlyozta Korda György. A teljes beszélgetés podcast formájában újrahallgatható a Petőfi Rádió gyűjtőoldalán.

A Csináljuk a fesztivált! Médiaklikk-oldalán újranézhetők a korábbi produkciók, valamint cikkek, videók és kulisszatitkok is fellelhetők. A műsor friss híreiért érdemes követni a Duna közösségi oldalait. Csináljuk a fesztivált! – szombaton 19:35-kor a Dunán.

Forrás: MTVA
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!