Kínos történetet mesélt el Zámbó Krisztián Delhusáról

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Mint azt több cikkben megírtuk, Delhusa Gjon nemrég azt mondta, hogy Zámbó Jimmy halála előtt milliókat kért tőle kölcsön. Zámbó Krisztián most egy tévéinterjúban azt mondta, van egy története, ami nagy bajba sodorhatja Delhusát - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Delhusa azt állította, hogy pár nappal a halála előtt Zámbó Jimmy 9 millió forintot kért tőle kölcsön. Az állítást követően Zámbó Krisztián hazugnak nevezte Delhusát, most pedig egy interjúban azt mondta, akad még a tarsolyában olyasmi, amivel igencsak kellemetlen helyzetbe sodorhatja az albán énekest.

Zámbó Krisztián az interjúban úgy fogalmazott, aki ismeri Delhusát, az tudja, hogy nála sóherebb a világon nincs, és nem is volt. Tőlem mondhat ő bármit, meg be is perelhet, ezt nem csak én, hanem nagyon sokan mondjuk.

De soha nem fogom elmondani, mert megígértem neki - jelentette ki Krisztián, aki hozzátette,

ezt a bizonyos történetet Delhusa Gjonnak azért megemlítette, amikor telefonon beszéltek.

Egy másik történetet viszont elmesélt Delhusával kapcsolatosan:

"Amikor felvették azt a bizonyos duettet, Delhusa meghívta aput és a Jankai Bélát egy kajálásra. Apu ugyan nem ivott, mert vezetett, de a Béla és a Delhusa igen. Gjon valamiért elment a bárpulthoz, és többet nem is ment vissza az asztalhoz - mesélte Krisztián.

Végül jött a pincér, hozta a számlát, és apu fizette ki. Majd a pultnál látták Gjonit, amint iszogatott. Érkezett egy úgymond „exkluzív" hölgy, akivel el is ment.

Ezután megint kaptak apuék egy számlát, amit a Jankai fizetett ki. Apu akkor mondta, hogy ez a Delhusa egy nem jó fej csávó. Ebből is látszik, hogy nem az a típus volt, aki kivett volna szekrényből 9 millió forintot" - mondta az interjúban Zámbó Krisztián.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről