A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Tízmilliós adótartozása miatt magyarázkodik Karácsony Gergely kedvenc színésze

Szabó Kimmel Tamás
Budapest, 2016. október 6. Szabó Kimmel Tamás Koszta János szerepében Dés Mihály Pesti barokk című vígjátékának próbáján a budapesti Belvárosi Színházban 2016. október 6-án. A darabot Göttinger Pál rendezésében október 7-én mutatják be. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Szabó Kimmel Tamás is szerepel a NAV napokban közzétett szégyenlistáján, ami azt jelenti, hogy legalább tízmillió forint adótartozása van. Eddig nem akart nyilatkozni, de most mégis magyarázkodik a tartozása miatt.
Vágólapra másolva!

A Karácsony Gergely 2019-es kampányában is szereplő Szabó Kimmel egyre kevesebb darabban játszik, egyébként annak idején a TV2 sorozatából, a Mintaapákból is botrányos körülmények között távozott, miután dupla gázsit akart kizsarolni. Nem tagadja Szabó Kimmel Tamás, hogy szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szégyenlistáján.

Forrás: MTI/Marjai János

A színész neve a 2022. december 31-ig tízmillió forintot meghaladó adótartozást felhalmozó egyéni vállalkozók listáján tűnt fel. A nyilvános cégadatokból az is kiderült, hogy a színész jelenleg szünetelteti a vállalkozói tevékenységét.

Nyilatkozni nem akart, de a cikkek megjelenése után a közösségi oldalán reagált.

"Nem szeretném válasz nélkül hagyni a rólam megjelenő híreket: nem elhatárolódva a felelősségvállalástól, kiegészíteném a valóságot kerek egészre, amellett, hogy szomorúsággal tölt el, hogy ez ma közhír tud lenni. Élő megállapodásom, fizetési hajlandóságom van a hatósággal, és aktívan törlesztem a tartozásom. További szép napot!" - írta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!