Így ismerte meg fiatal barátnőjét Trap kapitány

Trap kapitány
Vágólapra másolva!
Trap kapitány és barátnője már három éve alkotnak egy párt, a stabil kapcsolatuknak pedig a folyamatos megújulás és a sok közös munka a titka.
Vágólapra másolva!

„A kapcsolatunkat frissnek és megújulónak nevezném. Azért sikerül fenntartani az érdeklődést ennyi év után is, mivel amióta együtt vagyunk, rengeteg közös kihívás elé nézhettünk. Volt a koronavírus, voltak családi nehézségek is, illetve a munka sem engedte, hogy annyi időt töltsünk egymással, amennyit szeretnénk. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy soha nem unjuk meg egymást! Nagy ritkaság, ha van egy egész napunk, amit együtt tölthetünk" – mesélte Tibi, aki párjával rögtön a megismerkedéskor megtalálta a közös hangot.

Forrás: Trap kapitány/Instagram

Az is érdekes, hogy idáig egy-két évvel idősebb barátnőim voltak, és mindig azt éreztem, hogy felnőttek, közben pedig az igazán fontos dolgokban gyerekesek; Déliánál pont fordítva van, semmiben sem különbözünk. Ő is inkább magának való lány, nem az a bulizós fajta. Talán abban tűnök másnak, hogy kiskoromban kifejlődött egy másik énem, aki egy zöld, hegyes fülű szörnyeteg, aki az éjszakában is ott van a társaság középpontjában, ez pedig Trap kapitány" – magyarázta a hot!-nal az énekes, aki igyekszik minél több közös programot szervezni a barátnőjével.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről