Elárulta hosszú házassága titkát a Sztárban sztár énekese

Nyári Darinka, Kiss Ernő Zsolt
Vágólapra másolva!
Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka már 12 éve házasok, előbbi pedig most azt is elárulta, hogy mitől működik jól a kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

A legutóbb a Sztárban sztárban látott Kiss Ernő Zsolt családi életéről, feleségéről és lányáról is beszélt egy friss interjúban, elárulta, hogy Nyári Darinkával miként tudják "a mai napig ébren tartani a tüzet".

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt Forrás: Instagram/Kiss Ernő Zsolt

"Spontán ismertük meg egymást, a spontaneitás pedig a mai napig megvan. Gyakran előfordul, hogy felkelünk, és reggel találjuk ki, hogy menjünk el egy közös programra, két másodperc után pedig pakolunk és indulunk. Mindig szakítunk időt arra, hogy kettesben legyünk, közösen menjünk ebédelni vagy sétálni, hogy tudjunk férfi és nő lenni, nem csak apa és anya.

A spontaneitáshoz még hozzátartozik, hogy szeretek kis apróságokat venni és kitalálni, amivel meglephetem a feleségemet. Szeretek meglepődni: az izgalom, a meglepetés ereje az, ami hajt. Kell, hogy az ember tudjon spontán örömet szerezni. Onnantól, hogy kiszámíthatóvá válik minden, unalmas lesz" – mondta a hosszú házasság titkáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!