Nagyon lecsúszott, hajléktalanként él a Fekete Vonat zenésze

Fehér Tibor Beat, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Az utcára került, gyakorlatilag hajléktalanként él Beat, a Fekete Vonat zenésze. A rapper egyre több embert haragít magára, az ismerősei sorra fordulnak el tőle. Igaz, ő is azt állítja, hogy az egész országnak tartozik már.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt időszakban nyílt titok volt, hogy a rapper egyre mélyebbre csúszik. A Fekete Vonat koncertjéből előre vett gázsijából semmi sem maradt, kaszinóban látták feltűnni, de ott is kéregetett, amikor elhagyta a szerencséje.

A családját elhagyta, egy ideig munkásszállón húzta meg magát, a közelmúltban azonban onnan is mennie kellett.

Az ismerőseitől, a barátaitól kéreget: Zsebeházi Zoltán, a rapper ismerőse megszánta ötezer forinttal, ám azt mondja, egyből szemet szúrtak neki Beat hazugságai.

Forrás: Fehér Tibor Facebook

Egy hónappal ezelőttig nem volt vele probléma. Aztán elkezdett hangfelvételeket küldözgetni és hívogatni. Kijött valami cikk, hogy a muszlim barátai segítenek neki, hogy legyen hol aludnia.

Mondom, mire, tesó? Az előbb azt mondtad nincs bankszámlád..." – nyilatkozta a Zsebe művésznevű rapper, aki számot is írt Beahez, refrén helyett pedig a tőle kapott hangüzeneteket vágta be.

"Kimentem hozzá a térre, segítettem neki. Nem érdekel az 5 ezer forint. Beszélgettem vele, és mondta, hogy nem ellopták a kabátjait, ahogy a médiában állította, hanem a felesége nem adja vissza neki... A barátaim látták, hogy a kaszinóban kis tétekkel játszik, és akármikor találkoztam vele mostanában, ott állt egy kapualjban a nyolckerben. Próbál mindenkit lehúzni pénzzel. Még mindig elhiszi magáról, hogy sztár, pedig sosem volt, maximum a mellette álló emberek" – mondta az ismerős a Blikknek.

Csütörtökön este a közösségi oldalán élőben jelentkezett be, és a kezében papírokat lóbálva, kiabálva körözött a járókelők között.

Állj elém, öcsém! (...) Feljelenthetsz, tesó. Én bent is Beat leszek. Ha van pénz a zsebemben akkor is az vagyok, ha egy forintom nincs, akkor is" – üzent zenésztársának, L.L. Juniornak is a Fekete Vonat rappere.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről