Marics Peti új barátnője egy az egyben úgy néz ki, mint Tóth Andi - képek

Tóth Andi és Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Álllítólag Marics Peti új választottja nem más, mint Kovács Gyopár. A színésznő a ValMar legújabb klipjében is szerepel, és pont úgy néz ki, mintha Tóth Andi ikertestvére lenne.
Vágólapra másolva!

Tavasszal derült ki, hogy Marics Peti és Tóth Andi szakítottak, ráadásul meglehetősen viharos körülmények között. A fiatal énekes ennek ellenére egyáltalán nem szomorkodik, és állítólag már új barátnője is van.

Korábban már írtunk arról, hogy színházi berkeken belül már egy ideje nyílt titok a két fiatal kapcsolata: "Nagy téma volt bent hátul, amikor Peti eljött megnézni a színdarabot" – mondta névtelenül Kovács Gyopár egyik kollégája, miután egy podcastben Marics Peti is beszélt arról, hogy nemrég látta az Aranylakodalom című darabot. Bár a híreszteléseket egyik érintett fél sem erősítette meg, a fiatalok követik és lájkolják egymást a közösségi oldalakon, sőt, Gyopár a ValMar formáció legújabb klipjében is szerepel, egy menyasszonyt alakít, a rajongók pedig egy esküvőt is láthatnak majd - írja a Bors.

Forrás: Life.hu

A netezők közül sokan nem nézik jó szemmel, hogy Peti szerepelteti Gyopárt a videóklipjeiben, egyesek szerint minden barátnőjének ez a sorsa, ami a szakítás után kínos helyzetet eredményezhet. Az pedig mindenkinek feltűnt, hogy a 24 éves Gyopár kísértetiesen hasonlít Andira, akár ikertestvérek is lehetnének. Nemcsak a hajuk hasonló, de az arcuk, a nagy, kifejező szemük és az alakjuk is kísértetiesen hasonlít.

Ha ez még nem lenne elég, Marics még rá is tett egy lapáttal! Gyopár ugyanis a legújabb, Túl nagy falat című videóklipben is szerepel, méghozzá igencsak dögös szerelésben. Egy pánt nélküli, fényes zöld csőtopot visel, egy élénksárga dzsekivel, a sminkje igazi feltűnő partismink, a haját pedig hátra fésülte a mesterfodrász - így egy az egyben olyan, mint az énekes volt barátnője, Tóth Andi.

Forrás: Bors

Marics régi és új kedvese ugyanis valóban úgy néz ki, mint két tojás. Az már más kérdés, hogy Gyopárnak mennyire lehet nehéz beletörődnie abba, hogy állandóan Tóth Andi klónjaként emlegetik, ugyanis a kommentelők is jó ideje erről írnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!