Úgy tűnik, szakított Alekosz és a barátnője

Réka és Alekosz
Vágólapra másolva!
Pénteken minden közösségi felületen megszűnt a kapcsolat Nagy Alekosz és a barátnője, Varsányi Réka között – szúrta ki a Bors. A felek kikövették egymást a Facebookon és az Instagramon, sőt Réka Insta-oldaláról eltűntek a közös fotók is.
Vágólapra másolva!

Varsányi Réka létezéséről nem hallott senki egészen addig, amíg Alekosz el nem vállalta a TV2, Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát elnevezésű valóságshowját. A reality-veterán a műsorba való indulás napján a reptéren mutatta be először a nyilvánosságnak Rékát, a többgyermekes iskolatitkárt, akiről azt állította, hogy régi jó barátja, úgynevezett extrákkal... Hogy ez pontosan mit jelent, az csak az Alekosz-univerzumban értelmezhető, mindenesetre ők ketten nagy reményekkel vágtak neki a felejthetetlen kalandnak.

Réka és Alekosz Forrás: TV2

A Bors munkatársai szúrták ki, hogy már nem egymás ismerőse Alekosz és Réka. A páros az Ázsia Expresszből való hazaérkezésük óta egyébként sem szerepeltek túl sokat a nyilvánosság előtt – legalábbis párban nem, mert Alekosz azóta is össze-vissza beszél másokról –, ami szintén arról árulkodik, hogy valami nagyon nincs rendben köztük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről