A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Keményen visszavágott L.L. Junior az őt kritizálóknak

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban beszámoltunk, durva vita kerekedett L.L. Junior közösségi oldalán, ahol a rapper közös fotókat osztott meg kislányával. Az ártatlannak tűnő bejegyzés okakat feldühített, ugyanis a lapozható Instagram-bejegyzésben az látható, ahol kislányával játszik a medencéjükben, de a gyereken nincs ruha. 
Vágólapra másolva!

Sokan felelőtlennek tartják L.L. Juniort, amiért olyan fotókat osztott meg kislányáról, Lilikéről, melyeken ruha nélkül látható. A kritikákat nem azért kapja, mert nem lehetne egy kisgyerek az otthonában ruha nélkül, hanem azért, mert manapság nagyon veszélyes ilyen fotókat nyilvánossá tenni, ahol bárki hozzáférhet. Egy kiberbiztonsági szakértő szerint is nagy felelőtlenség ez egy szülőtől, de az Interpol adataira szerint is, ugyanis a pedofil oldalakon fellelhető tartalmak 16 százaléka a közösségi oldalakról származik.

lehet Lili pár év múlva nem fog annyira örülni ezeknek a képeknek, hisz a cicijét is teljesen látni. Sok beteg ember van a neten, vigyázz az ilyesmivel" - írta egy követője, aki óvaintette a rappert.

"Azért egy bugyit ráadhattál volna mielőtt kirakod a netre" - fogalmazta röviden egy másik.

„Gyönyörű kislányod van, látom figyeltél arra, hogy ne látszódjon semmije, viszont ebben a beteg, romlott világban még ez is sok, érdemes a kis mellkasát is takarni" - írta egy követő, aki udvarisan kritizálta L.L. Juniort.

A rapper elmondása szerint már megszokta, hogy folyton kritizálják, ezt igyekszik már figyelmen kívül hagyni, de most mégis üzent azoknak, akik kioktatták kislánya fotói miatt.

- zárta rövidre a Borsnak L.L. Junior, aki bár nem ismerte el a hibát, talán a jövőben jobban figyel arra, hogy mit oszt meg a nyilvánossággal.

L.L. Junior felelőtlen döntést hozott, sokan kritizálták miatta Forrás: L.L. Junior Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!