Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Újabb hírek Johnny Depp budapesti koncertbotrányáról

DEPP, Johnny; DU BARRY, Jeanne
Cannes, 2023. május 17. Johnny Depp amerikai színész a Jeanne du Barry című filmje bemutatójára alkalmából tartott sajtótájékoztatón a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. május 17-én. MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, elmaradt a Hollywood Vampires kedd esti koncertje, viszont pontos információkat azóta sem tudni arról, hogy miért mondták le a fellépést egy órával a kezdés előtt. A cserbenhagyott közönség jogosan várja a hivatalos bejelentést és azt, hogy mikor pótolják az elmaradt koncertet, de olyan dolog történt, ami arra enged következtetni, hogy ez nem a közeljövőben lesz.
Vágólapra másolva!

Csalódást okozott magyar rajongóinak Johnny Depp és zenekara, akik a legfrisebb információk szerint nem pótolják be egyhamar a tegnapi koncertet, ugyanis nemrég továbbálltak koncertturnéjuk következő helyszínére.

Pár órával ezelőtt, a legnagyobb titokban távozott szállásáról Johnny Depp és a Hollywood Vampires tagjai, akik miatt az egész parkolóházat lezárták a budapesti Corinthia Hotelben, ahol a zenekar megszállt, hogy senki se láthassa meg őket, amikor a fekete furgonokkal távoznak.

Az eddigi információk alapján Johnny Depp rosszulétére hivatkozva nem tartották meg a tegnap esti koncertet, viszont fotók bizonyítják, hogy a színész annyira részeg lehetett, hogy emiatt nem tudott a színpadra állni a Papp László Budapest Arénában - írja a Blikk.

A távozásukról készült fotókat a linkre kattintva tekintheti meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről