Hatalmas károkat okozott a vihar Oszvald Marika birtokán

Oszvald Marika
Budapest, 2015. március 16. A Kossuth-díjjal kitüntetett Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a Budapesti Operettszínházban 2015. március 16-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk róla, Oszvald Marika gödöllői telkét sem kímélte a vihar. 
Vágólapra másolva!

A színésznőt hidegzuhanyként érték a történések, hiszen óriási károk keletkeztek a birtokon, amiben bizony rengeteg munkája van.

Hajnali négykor értem haza, akkor igazából nem is néztem körül. Másnap szembesültem azzal, hogy beázott a ház, ami könnyűszerkezetes. A medencém mellett van egy kis erdő, ott az akácfa teljesen kidőlt, csak egy másik fa tartotta meg, így félő volt, hogy rádől a medencére, és agyoncsapja a tetejét – mondta a színésznő egy videóban, amit a Blikk osztott meg.

Nem volt áram, mert rádőlt egy villanyoszlopra egy nagy fa, akkor azt még eltávolították. Van biztosításom, hála istennek, igaz, még nem sikerült beszélnünk, de azt mondták, csütörtökön telefonáljak. Majd megpróbálom valahogy utolérni őket. Szóval nagy a kár, de meg kell mondanom, ez is az élet velejárója. Most ebbe nem fogok belerokkanni, majd szépen lassan meg lesz csinálva minden" – tette hozzá a művésznő.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről