Megszólalt egy közeli barátja az RTL Klub gyerekverő színészének valódi állapotáról

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Mint korábban mi is beszámoltunk róla, kilenc hónap után adott hírt magáról az RTL Klub alkoholista színésze, aki majdnem halálra itta magát, mielőtt bevonult a komlói intézménybe. A szigorú körülmények úgy látszik, hogy megtették a hatásukat, nemrég kiengedték Molnár Gusztávot, aki hosszú bejegyzést tett közzé a mostani állapotáról és érzéseiről.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztávot teljesen elzárták a külvilág elől, szinte találkozni sem tudott senkivel és telefonját is elvették a rehabilitációs intézményben, ahová két jó barátja fizette be a színészt, akik csak azt kérték tőle, hogy csinálja végig.

Molnár nemrég szabadult az elvonóról, majd megelőzve a találgatásokat ő maga írt egy hosszas bejegyzést a hogylétéről. Most egy közeli barátja is elmondta, szerinte hogy van most Molnár Gusztáv az elvonót követően.

- mondta L. Péterfi Csaba, aki rögtön írt egy üzenetet barátjának, amint meglátta, hogy elérhető. Viszont amikor a személyes találkozót vetette fel a színésznek már nem kapott választ tőle.

- mondta L. Péterfi, aki valószínűleg ekkor még nem tudta, hogy Molnár Gusztávot már hazaengedték az elvonóról.

Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv jó kapcsolatot ápoltak Pécsi Ildikó fogadott fiával, L. Péterfi Csabával Forrás: L. Péterfi Csaba Facebook
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!