Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Demcsák Zsuzsa a válásáról beszélt

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje, Krishan Dangwal hivatalosan is elváltak. A házaspár tavaly döntött úgy, hogy külön utakon folytatják, most Demcsák elárulta, valójában miért vetett véget második házasságának is.
Vágólapra másolva!

Demcsák Zsuzsa már másodjára döntött úgy, hogy válik. Első házassága idején nagyon fiatal volt, csupán 25 éves, egyáltalán nem gondolt rá, hogy férjhez menjen, de teherbe esett. Ez nagyon mély nyomokat hagyott benne, ami egész későbbi életére hatással volt.

- emlékezett vissza a TV2 műsorvezetője, aki elárulta, hogy csak a fia születése után merült fel benne és volt férjében, hogy össze kellene házasodni a gyerek miatt. Később viharos váláson ment keresztül sokáig tartott, mire túltette magát az első férjén.

Én mindig azt követtem, hogy a két gyerekemet mindennél jobban szeretem és arrafelé megyek el, amerre nekik a legjobb. Meg kell próbálni nem másra támaszkodni és nem szabad kiszolgáltatottá válni. Pláne nem egy párkapcsolatban" - idézi a Bors Demcsák Zsuzsát, aki valószínűleg ezt érezte, amikor úgy döntött, hogy véget vet a második házasságának is.

Demcsák Zsuzsát nagyon megviselte első házassága és első szülésének emléke is Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről