A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az anyját hibáztatja alkoholizmusa miatt az RTL Klub gyerekverő színésze

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, 265 napot töltött a szigorú komlói elvonón az alkoholista színész, Molnár Gusztáv, aki tavaly augusztusban hagyta el az intézményt. Azóta nem dolgozott, barátai tartották el, most azonban külföldre ment dolgozni, mivel itthon már nem kap ajánlatokat senkitől. Most újra megszólalt és magát sajnáltatja, miközben másokat, a saját anyját és a nőket okolja azért, hogy alkoholista lett. 
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztáv hosszú idő után kapott egy kisebb lehetőséget a szülőhazájában, Szlovákiában, jelenleg is Kassán tartózkodik. Ott egy színészlakásban húzta meg magát, mivel egyáltalán nincs pénze. Elmondása szerint most egyelőre ott fog élni, az is lehetséges, hogy nem tér haza, ott kezd új életet.

A 37 éves színész megszólalt a nőkhöz fűződő viszonyáról is, elmondása szerint a komlói elvonón figyelmeztették, hogy könnyen visszaeshet, és valószínűleg nőügyek miatt fog visszakerülni a szigorú elvonóra.

Azt azonban fontos leszögeznem a készülő előadással kapcsolatban, hogy természetesen egyik volt kedvesem sem lesz benne név szerint megemlítve, inkább a tapasztalataimat, belső vívódásaimat mesélem majd el a közönségnek. Hatéves kisfiúként már szerelmes verseket írtam, hőszerelmes típus vagyok, de azt be kellett látnom, hogy nagyon nehezen tudok szeretetet, törődést elfogadni. Ezekkel a versekkel és az előadással gyakorlatilag önmagam terapeutájává válok egy kicsit, de abban is biztos vagyok, hogy sokan küzdenek hasonló problémákkal, kötődési nehézségekkel" - magyarázkodott az alkoholista színész, aki

most az édesanyját és a nőket okolja azért, hogy idáig jutott, most így próbálja magát sajnáltatni.

Az anyjával való kapcsolatáról korábban már beszélt, de akkor nem részletezte, hogy miért őt hibáztatja a saját gyengeségei miatt. Valószínűleg csak így akarja a felelősséget másra hárítani a tettei miatt - írja a Bors.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!