Caramel elmondta, hogyan próbálta elcsábítani a szerelmét

Caramel
Caramel
Vágólapra másolva!
20 éve jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába Caramel, melyet aztán meg is nyert. Azóta persze óriásit változott az élete. És noha, ahogy fogalmaz, mindig egészséges maradt a kapcsolata a pénzzel; a Vaker című műsorban most elmondta, hogy amikor az akkori menyasszonyának udvarolt – akit később elvett feleségül – többször esett túlzásba, amikor ajándékot vett neki.
Vágólapra másolva!

Caramel Mágó Károly Vaker című műsorában beszélt arról, hogy vette le a lábáról az akkori menyasszonyát, akivel már 13 éve házasok. "Amikor ismerkedtünk a feleségemmel, én próbáltam lenyűgözni ajándékokkal. Sokkal fiatalabb is voltam, már 13 éve vagyunk házasok. Nem ismertem, volt bennem egy általános kép, hogy a nőket úgy lehet lenyűgözni, ha megveszed neki azt a drága valamit. És nekem fel kellett nőnöm hozzá, hogy nem ettől leszek férfi."

Caramel a romantikus oldalát is bemutatta, és elmondta, hogy náluk hogyan zajlik a Valentin-nap. "Nem vállalok Valenti-napon koncertet, vagy ha igen, akkor úgy oldom meg, hogy ott legyen a feleségem is” – mondta a Megasztár-győztes. Azt is elmondta, a szerelmesek napján soha nem merne hazaállítani virág nélkül, és nem azért, mert tart a a feleségétől.

Noha évekkel ezelőtt rengeteget fogyott, saját bevallása szerint annak már jelentős részét vissza is hízta. Mindezt főleg azzal magyarázza, hogy Magyarországon sok embernek nem egészséges a kapcsolata az étellel, evéssel, neki sem. Caramel azt is elmondta, hogy tud főzni, és szeret is enni.