Britney Spears elképesztő hírt osztott meg, teljesen kiborult

Vágólapra másolva!
Az elmúlt hónapokban sokan aggódtak az énekesnőért, ugyanis egyre furcsábban viselkedik. Most ismét egy elképesztő történetet osztott meg a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, az énekesnő közeli ismerősei mostanában egyre jobban aggódnak Britney Spearsért, szerintük az énekesnő állapota csak romlott, mióta kikerült apja felügyelete alól – konkrétan az őrület és a csőd szélén áll. 

Sok szabadságot adott neki a gyámság, a korlátozások is csak azért voltak, hogy védjék őt. 

Most már nem védi semmi" – vélte egy informátor.

Egy másik forrás közben arról nyilatkozott, hogy Britney Spears mennyit költ, egy-egy luxusutazáson akár egymillió dollárt is elver – márpedig egy-kéthavonta elutazik.

Ezt az életmódot nem engedheti meg magának.

60 millió dollárja volt, amikor felszabadult a gyámság alól, és most ott van, mint a felügyelet kezdetekor: a csőd veszélye fenyegeti" – magyarázta az énekesnő ismerőse.

Britney nemrég az Instagram-oldalán, egy videóban számolt be arról, hogy állítása szerint kirabolták, ugyanis az  összes ékszere eltűnt a fiókjából. 

Minden eltűnt.

 Az összes ékszerem eltűnt" - hallható a felvételen. 

Kiemelte, hogy egy számára kedves darabot is lenyúltak, amiért különösen fáj a szíve.

"Az összes ékszeremet ellopták. Nehéz ezek után újat venni, mert félek, hogy az is eltűnik. Szóval olcsót és hamisat veszek majd. 

Nagyon fáj, hogy az elrabolt ékszerek között volt néhány olyan darab, amit külön nekem készítettek. 

Például egy kis kereszt, amit 4 éves korom óta viseltem - olvasható a bejegyzésében. 

Elvitte nemrég a mentő

A zokogó, őrjöngő Britney Spearst május elején bugyiban vitte el a mentő egy Los Angeles-i luxusszállodából, miután a barátjával, Paul Solizzal összevesztek, szem- és fültanúk szerint össze is verekedtek. Az énekesnőnek megsérült a bokája, amit a kórházból hazaérve szintén egy Instagram-videón mutatott meg – ám már a kísérőszövegben őrült összeesküvés-elméletet alkotott, meggyőződése volt, hogy az édesanyja is benne volt abban, hogy megtámadták.

Britney Spears akkori posztjában a nagyszüleit is hiányolta, illetve az ügyvédjének, Mathew Rosengartnak hálálkodott, aki annak idején felszabadította a gyámság alól.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről