Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Máris túl van egy újabb szakításon a Házasság első látásra Bogija

Vágólapra másolva!
Bogi a TV2 műsora óta rengeteg levelet kap, sokan szeretnének megismerkedni vele.
Vágólapra másolva!

Bogi azt mondja, sok férfi felkereste már a műsor óta, de nem gondolja, hogy ilyen módon lel majd rá arra a férfira, akivel el tudja képzelni az életét. "Tizennyolc éves kortól hatvanévesig kapok leveleket, de egyelőre nem kaptam olyan üzenetet, amire szívesen válaszoltam volna. Egyébként sem foglalkoztat most annyira az ismerkedés. 

A kísérlet után volt egy rövidebb kapcsolatom, ami eléggé megviselt, összetörték a szívemet. A jövőben igyekszem kicsit körültekintőbben választani, és a szívem mellett az eszemre is hallgatni

– osztotta meg Bogi, aki arra is kíváncsian tekint, milyen lesz az ismerkedés elvált nőként.

Ez még a jövő zenéje, kicsit tartok attól, hogy lesz olyan, akit ez meg riaszt, de talán ez most nem is prioritás az életemben. Nem hiszem, hogy holnap férjhez megyek, aztán ki tudja!

Bogi mellett Geri is megszólalt a Story magazinnak, ő is rengeteg üzenetet kap a közösségi oldalakon.

 

Annyi üzenetet, jelölést kapok a közösségi oldalaimon, mintha egy társkereső oldalon lennék, de van, aki személyesen is odajön hozzám. 

Múltkor például egy férfi jegyezte meg, hogy már majdnem válófélben vannak miattam a feleségével, amikor pedig Miskolcon voltam, úgy kellett keresztülvágnom a tömegen, mintha valami világsztár lennék. Nyilván furcsa ezzel szembesülni, hiszen pár hónappal ezelőtt még teljesen civilként éltem az életemet" - mesélte a lapnak a 40 éves üzletkötő.

Mint mondja, a szélsőséges üzeneteket figyelmen kívül hagyja. Randizni egyelőre még nem volt, válogatósnak tartja magát, de készen áll arra, hogy újból megállapodjon, gyereket is szeretne.

Ehhez viszont előbb egy megfelelő nőt is kell találnom. Fontos, hogy intelligens, életigenlő és családcentrikus legyen, és persze az sem árt, ha dekoratív.

A nagyon vékony lányok nem igazán az eseteim, szeretem, ha van mit fogni egy nőn, de negyvenévesen nyilván már nem ez a prioritás. Persze most sokan azt gondolják, hogy semmi más dolgom nincs, mint habzsolni az életet, és hátradőlve élvezni a nők rajongását, de jóból is megárt a sok. Elég feldolgozhatatlan az a rengeteg impulzus, ami ér, úgyhogy egyelőre igyekszem lépést tartani a történésékkel. Viszont ami késik, nem múlik, előbb-utóbb úgyis rám talál a szerelem" - részletezte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről