Kulcsár Edina és G.w.M külön autót vettek a kutyáiknak

G.w.M & Kulcsár Edina
G.w.M és Kulcsár Edina
Fotó: Instagram/G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina legújabb Instagram-sztorijában ismét azzal dicsekedett, hogy milyen luxusban élnek a férjével, G.w.M-mel: már a kutyáiknak is külön autójuk van.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és G.w.M mindig szívesen kérkedtek azzal, hogy az átlagembereknél mennyivel jobban élnek, az egykori szépségkirálynő most például egy Instagram-sztoriban mutatta meg, hogy külön autót vettek két kutyájuknak.

"Sokáig nem tudtuk elvinni a kutyákat kozmetikushoz, mert nem volt a szállításukra alkalmas kocsi a háznál, de végre ezt is orvosoltuk! Szóval egy kicsit összekapartam magam a betegségből, és elindultunk!" – írta Kulcsár Edina egy fotója mellé, amelyen az újonnan vásárolt autóban látható cane corso kutyájukkal.

Kulcsár Edina, kutya
Kulcsár Edina posztja
Fotó: Instagram/Kulcsár Edina

Kulcsár Edina egy másik fotón azt is megmutatta, hogy G.w.M miként vezeti az autót – mellé pedig azt írta, hogy "Hiába a legújabb autói vannak, az ilyen kocsikat is tudja értékelni". Ezzel a mondatával aztán több kommentelőt magára haragított, hisz sok "átlagembernek" csak hasonló járműre telik: "Mert milyen az az »ilyen« kocsi, kedves Edina?" – kérte számon valaki.

G.w.M
G.w.M a volánnál
Fotó: Instagram/Kulcsár Edina

"Amúgy jó autó, és az életkorával jobban reprezentálja a magyar valóságot. Ezzel is tud 110-el menni az Árpád hídon, ha akar" – szólt hozzá másvalaki, utalva G.w.M (és L.L. Junior) emlékezetes gyorshajtási esetére

"Egy normális világban pontosan ilyen autójának kéne lennie, és 4.30-kor indulni az építkezésre pakolni a sittes zsákokat" – vélte egy hozzászóló. "De egy nem normális világban a pedagógus férjemnek van ilyen autója, 3 diplomával…" – válaszolt neki egy másik dühös kommentelő.

Nem számít a pénz

A terhes Kulcsár Edina a napokban egy másik nyilatkozattal is jelezte, hogy nem számít nekik a pénz: egy interjúban arról beszélt, hogy minden gyereküknek "saját kis rezidenciát" alakítanának ki – márpedig a születendő gyerekükkel együtt ez már hat "rezidenciát" jelent, hisz mind neki, mind G.w.M-nek van a korábbi kapcsolatából is két gyereke.

"Nagy felújításra készülünk. Az a tervünk, hogy mind a hat gyerekünknek legyen külön szobája, amihez tartozik egy gardrób és egy fürdő. Egy teljesen új szintet szeretnénk a házra. Márk lánya már iskolás, a fiam, Medox pedig jövőre kezdi a sulit, ezért most már szeretnénk megteremteni számukra ezt a magánszférát. Szóval a terv az, hogy minden gyerekünknek legyen egy kis saját rezidenciája a házon belül" – mondta korábban Kulcsár Edina.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről