Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Ilyen volt a Stranger Things fiatal színésznőjének titkos esküvője - videó

Millie Bobby Brown, Jake Bongiovi
Millie Bobby Brown, Jake Bongiovi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, titokban ment férjhez a Stranger Thingsből ismert Millie Bobby Brown, akinek férje a rocksztár, Jon Bon Jovi fia lett.
Vágólapra másolva!

A húszéves Millie Bobby Brown és a huszonkét éves Jake Bongiovi a múlt hétvégén a legnagyobb titokban házasodtak össze a tavaly áprilisi eljegyzésüket követően. Az esküvő valóban szűkkörű volt, szinte semmit sem lehetett tudni róla. Valószínűleg közrejátszott az is, hogy sok támadás érte a nyilvánosság részéről a fiatal szerelmespárt, mert sokak szerint nagyon korai a házasságkötésük. A férj édesapja, Jon Bon Jovi korábban is kiállt már a fiatalok mellett, hiszen feleségével ő is hasonló módon ismerkedett meg, házasságuk mégis 35 éve töretlen és négy gyerekük született.

Most az örömapa megtörte a csendet fia és a fiatal színésznő házasságkötésével kapcsolatban, és elárult egy-két részletet a titkos ceremóniáról.

Nagyszerűen érzik magukat, abszolút fantasztikusak. Nagyon szűk körű esküvő volt, a menyasszony csodaszép volt, és az az igazság, hogy Jake soha nem volt még ilyen boldog

 - mondta Jon Bon Jovi a The One Show-ban, majd a véleményét is elmondta fia választottjáról és kapcsolatukról.

Az elmúlt évben sikerült jobban megismernem őt: nagyon keményen dolgozik, és Jake-kel közösen fejlődnek a saját tempójukban.

Amit ők most átélnek, az egy felgyorsított változata annak, amin én 40 évvel ezelőtt keresztülmentem, és úgy gondolom, hogy a családjuk támogatásával nagyszerűek lesznek együtt" - magyarázta a rocksztár, aki teljes mértékben támogatja a fiatal házasokat, és nagyon örül a boldogságuknak.

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi még 2021-ben ismerkedtek meg egymással, hamarosan egy párt is alkottak. Ez év nyarán indult el a pletyka, miután a fiú megosztott egy közös fotót a fiatal színésznővel az Instagram-oldalán. Millie Bobby Brown elmondása szerint akkor még csak barátok voltak, de már ugyanabban a hónapban látták őket kézen fogva sétálni New Yorkban. A fiatalok igyekeznek óvni magánéletüket, ritkán osztanak meg kapcsolatukról információkat, eddig is szinte csak annyit lehetett tudni, hogy tavaly áprilisban jegyezték el egymást, az esküvői terveikről azóta is hallgattak.

Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown még 2020-ban a SAG-gálán. Ezután kezdte el levetkőzni a kislányos imázsát
Fotó: AFP/Frederic J. Brown

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről