Elképesztő, mit mondott az egyik versenyzőnek a Next Top Model Hungary zsűrije - videó

NTMH
NTMH
Vágólapra másolva!
Tegnap este kialakult a TV2 sikeres tehetségkutatójának TOP6-os mezőnye, a versenyben lévő lányoknak nem volt könnyű dolguk a feladatok közben, ugyanis a magasságtól való félelmüket kellett leküzdeni két alkalommal is. Természetesen drámában és sírásban most sem volt hiány, de a zsűri egy versenyzőnél gyanút fogott, kemény kritikát fogalmaztak meg vele szemben.
Vágólapra másolva!

A Next Top Model Hungary lassan a végéhez közeledik, már csak hat lány versenyez tovább a Magyarország következő topmodelje címért. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztes modellre, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is. A győzelemhez azonban kemény feladatokat kell teljesíteniük, nem elég a szépség, hanem kemény állóképességre és még több szakmai alázatosságra van szükségük. Nincs könnyű dolguk, ugyanis a négytagú szakmai zsűrit hétről hétre meg kell győzniük, hogy megbírkóznak a kihívásokkal.

NTMH
Egyre nehezebb kihívásokkal néznek szembe a versenyben lévő lányok a Next Top Model Hungaryben
Fotó: TV2

Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán a kezdetek óta figyeli a lányok alkalmasságát, és legjobb tudásuk szerint igyekeznek eldönteni, hogy ki az, aki esélyes lehet a végső győzelemre és a való életben is helyt áll majd a modellszakmában. Most a zsűri gyanút fogott az egyik versenyzővel szemben, akivel szemben Tomán Szabina kemény kritikát fogalmazott meg, de Merő Péter is teljesen egyetértett vele.

"Én rettentően féltettelek, mert ugye a fotózáson is kiderült, hogy te nem bírod a magaslatot, vagy tényleg ennyire profi vagy, hiszen ezt is nagyon jól tudtad kezelni. 

Pedig mindig azt látom nálad, és van egy kis gyanú bennem, ha van egy megmérettetés, előtte elkezded a parát, jön egy kis mini hiszti utána, és a végén, mintha mi sem történt volna, megcsinálod.

Tényleg jól játszod a szereped, és csak arra megy ki, hogy utána mi azt mondjuk, ez egy vagány csaj, mindent belead és bármilyen kihívással kell szembenéznie, azt az akadályt jól fogja tudni venni..." - mondta a műsor egyik legmegosztóbb szereplőjének, Papp Gabinak Tomán Szabina, hiszen a modell a feladatok teljesítése közben még pánikrohamot is kapott, ezért sem értették, hogyan tudta végrehajtani a még durvább catwalkot.

Vagy pedig valóban ilyen vagy, hogy mit nekem világ, hamm, bekaplak, meg fogom oldani ezt is?...

 Azt tudtuk, hogy te annyira rettegsz, hogy te leszel az, aki vissza is fog fordulni. Ehelyett pedig úgy jöttél le, mindenki csak nézett" -  fogalmazott értetlenül állva a helyzet előtt a zsűritag, akivel a többiek sem tudtak vitatkozni ebben a kérdésben.

Papp Gabit valóban körülveszi a feszültség és a dráma, sokat veszekszik a többi lánnyal is, most azonban nehezen viselte ezeket a szavakat.

Rosszul esett a zsűritől, hogy felmerült bennük, hogy taktikából félek-e vagy sem.

Hiszen a magasság és a csótány, amit a verseny elején megemlítettem, mielőtt tudtam volna, hogy milyen feladatok lesznek, nekem nagy félelmem" - reagált a zsűri kritikájára a Next Top Model Hungary versenyzője.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről