Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Durva dolgot állítanak a Bridgerton sztárjáról

Nicola Coughlan
Vágólapra másolva!
A Bridgerton család sztárjáról egyre többen állítják azt a közösségi oldalakon, hogy Photoshoppal szerkeszti a képeit.
Vágólapra másolva!

Hatalmas siker a Netflix sorozata, A Bridgerton család, mely az 1800-as években, az alternatív Londonban játszódik. 

Nicola Coughlan, a sorozat egyik sztárját nemrég súlyos dologgal vádolták meg a közösségi oldalakon. Többen úgy gondolják, hogy a színésznő az elképesztő vékony derekát a Photoshopnak köszönheti, ami azért csinál, mert nem meri felvállalni önmagát. A hírek Coughlanhez is eljutottak, aki egy interjúban vallotta be, hogy mi az igazság.

Olvastam néhány troll megjegyzését. 

Olyanokat mondtak mint: „Photoshopolták a derekadat”, én pedig azt reagáltam, hogy „nem, nem, ez nem igaz” - kezdte.

Az igazság viszont az, hogy mivel a Bridgerton az 1800-as években játszódik, a karakterek mindennap fűzőt hordtak, ez pedig tejesen átalakította a színésznő testét. 

Nem hordok fűzőt, nem hordok magassarkú cipőt, de ez valóban megváltoztatja a testtartásodat, ami jó érzés, és valóban segít is a karakter megformálásában

 - részletezte. 

Hozzátette, hogy teste annyira hozzászokott a ruhanemű viseléséhez, hogy ma már bármilyen fűzőt képes lenne hordani, de a hétköznapokban a kényelmes, egyszerű öltözéket részesíti előnyben. 

A Bridgerton harmadik évad főszereplői Colin Bridgerton és Penelope Featherington. A szerelmi kapcsolat nem kis bonyodalmat hoz majd számukra, a nézők pedig hatalmas drámának, és izgalomnak lehetnek majd szemtanúi, ráadásul Penelope és Colin szexelnek is majd a filmvásznon, ami nem kis kihívást jelentett a színészeknek. 

"Ez azt bizonyítja, hogy most jutottunk el arra a pontra, ahol annyira jól éreztük magunkat együtt. 

Éppen most fejeztük be a nagy szexjelenetet, a legintenzívebbet és a legvonzóbbat…. és egyszerűen megkönnyebbültünk 

- idézte őt a Page Six. 

Bridgerton harmadik évad: kezdődik a második etap, mi várható? 

A népszerű sorozat folytatásában Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) szerelme lesz a középpontban.

A két évvel ezelőtti második évadban a legkevésbé szerethető Bridgerton testvér (Jonathan Bailey) került középpontba egy jóval felnőttesebb és éppen ezért unalmasabb történettel, ami ráadásul olyannyira eltért az eredeti könyvtől, hogy a rajongók megegyeztek: Chris Van Dusen a kukába dobta Julia Quinn regényét.

Ehhez képest némi megújulást jelent a Bridgerton új évad, Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) barátokból lett szerelmesek története, amely ráadásul visszahozta a második évadban hiányzó erotikát. Új szereplőket írtak bele a történetbe, miközben nem fog visszatérni minden ismert szereplő, akik egyébként a könyvben továbbra is jelen voltak. Francesca Bridgertont korábban Ruby Sokes alakította - ő azonban egy másik sorozatba távozott, a helyére Hannah Dodd érkezett. A Simon Basset barátjaként megismert Will Mondrich nagyobb szerepet kap a folytatásban, ugyanis a karakterét a sorozathoz alkották meg.

Bár a negyedik epizód azzal ér véget, hogy Colin megkéri a kezét, valószínűleg sok bonyodalom jön még a kapcsolatukban Penelope nagy titka miatt, és az évad hátralévő részében minden bizonnyal választ kapunk az összes nagy kérdésre - különösen, ami Penelope és Eloise megtört barátságát és előbbi kettős életét illeti (vagyis, hogy ő Lady Whistledown). Penelope vonakodik majd valószínűleg elmondani ezt Colinnak, Eloise viszont megfenyegeti, hogy akkor majd megteszi ő. Mi lesz ennek a vége? A pletykák szerint emellett az utolsó részben kiderül az is (legalábbis utalás lesz rá), hogy kiről fog szólni a következő szezon. Benedict vagy Eloise leendő románca jön majd a várakozások szerint.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről