Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Nem bánta meg a válást Bódi Csabi

Vágólapra másolva!
Így találkozhatott az új feleségével, akivel két közös gyereket nevelnek.
Vágólapra másolva!

Bódi Csabi június 28-án ünnepelte születésnapját. Az évfordulók alkalmával gyakran vet számot az ember az életéről. Mi az, amit megvalósított, mit kell még megtennie az életben, esetleg van-e olyan dolog, ami másképp csinálna vagy megbánt volna? - ezeket a kérdéseket tette fel neki a Bors.

"Sok minden van, amit ma már másképpen csinálnék. Az bánt a legjobban, hogy a szeretteimnek, akik már nem lehetnek velünk, nem mondtam el elégszer, hogy mennyire szeretem őket, mennyire hálás vagyok nekik, és mennyire büszke vagyok rájuk. Nagyon fáj, hogy már nem tudom elmondani nekik.  Azt viszont egyáltalán nem bánom, hogy elváltam, hiszen akkor sosem találtam volna meg a szerelmemet, Ginát, és sosem születhetett volna meg Rómeó és Lilien.  Úgy gondolom, azok a boldog emberek, akik megelégszenek azzal, amit kaptak a sorstól, és meglelik benne a boldogságukat – árulta el Bódi, akire már egészen kicsi korában nagy felelősség hárult.

"Annak idején a bátyám és én voltunk az első cigány gyerekek a nagyecsedi bölcsődében. 

Édesanyánk mindig elmondta, hogy jól és példamutatóan kell viselkednünk, hogy más cigány gyerekek is járhassanak majd ide.

Talán éppen innen ered a folyamatos bizonyítási kényszerem, kisebbségiként. Tisztán emlékszem, csak azért vettek fel minket a bölcsődébe, mert tiszták és rendezettek voltunk.  Már életem első szociális élménye is ilyen kivételes odafigyelést igényelt, és ez azóta sem változott.  Számomra misszió megmutatni az emberek számára a roma kultúra sokszínűségét. Bangó Margit, Bari Károly és még sok más cigány művész is maradandót alkotott Magyarország történelmében" – mondta a lapnak.

Az énekest egyáltalán nem zavarja az idő múlása. Ő pont azt szereti a korában, hogy látja felnőni a gyermekeit, ami egyre nagyobb boldogságot jelent számára.

Sokan panaszkodnak körülöttem, hogy őszül a hajuk, a szakálluk, de én erre mindig azt mondom, hogy hál’ Istennek, hogy ezt megértük! 

Azt üzenem minden kedves olvasónak is, hogy ne szomorkodjon senki a kora miatt, inkább örüljön annak, hogy meg tudott öregedni, hiszen van, akinek esélye sincs megőszülni, vagy ráncokat szerezni. Én például az idő előrehaladtával csak boldogabb vagyok – mesélte.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről