Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

Veszélyben a Bridgerton kedvenc karaktere, a rajongók összetörtek

Sarolta királyné, A Bridgerton család
Vágólapra másolva!
A Bridgerton család harmadik évadának fináléja sokkolta a nézőket, ugyanis egy hatalmas fordulattal ért véget. A nézők most kedvenc karakterükért aggódnak, amire reagált is a készítő.
Vágólapra másolva!

A Bridgerton család a Julia Quinn-regények alapján készülő kosztümös sorozat, melyet a Netflix sugároz. A történet az 1800-as évek elején játszódik egy alternatív Londonban, amelyben III. György király bevezette a faji egyenlőséget, és felesége, Sarolta királynő afrikai származása miatt sok hasonló származású embert is bevezetett a felső körökbe. A nézőknek lehetőséget ad a történet arra, hogy megfigyelje ezt az erősen versengő társadalmat, ahol a fiatal házasodni készülő nemeseket és előkelőségeket mutatják be. 

A Netflix sokak szerint jó döntést hozott, amikor kettő részre bontotta az évadot, ugyanis májusban a legnézettebb sorozat volt a szolgáltatónál.

Nemrég elkezdtek aggódni a rajongók, hogy a kedvenc karakterüknek mi lesz a sora a folytatásban, ugyanis mint ismert, Sarolta királynő 1818-ban meghalt. A sorozat showrunnere, Jess Brownell egy interjúban mesélt a már említett szereplőről, és igencsak kétértelmű, sejtelmes választ adott. 

"A valóságban Sarolta királyné egy bizonyos ponton meghal, ami nincs már messze. Bár szándékosan nem határoztuk meg, melyik évben járunk, nem nehéz kikövetkeztetni. Ám mi annyira szeretjük a karaktert alakító Golda Rosheuvelt és Sarolta királynét, hogy próbáljuk megkerülni az időt. 

Egy alternatív univerzumban vagyunk, egy másik dimenzióban, ahol Sarolta királyné talán tovább élhet

 - árulta el. 

A negyedik évadot várhatóan két év múlva mutatja be a Netflix, akkor pedig minden kérdésre választ kaphatnak a rajongók - írja a Hello! Magazine. 

Csalódtak a harmadik évad fináléjában

A Netflix alkotói által megálmodott finálé azonban nagy fordulatot hozott: az esküvő után Francesca megismerkedett John unokatestvérével, Michaelával és a jelenet során úgy tűnt, mintha megtetszettek volna egymásnak. A bökkenő ezzel csak annyi, hogy már ismerjük a történetet és pontosan tudjuk, hogy a Julia Quinn által írt könyvek szerint Michaela karaktere eredetileg férfi és Michael a neve.

A nemek cseréje egy olyan fordulat, amelyre nemcsak a rajongók nem számítottak, hanem igazából senki sem, ezért többen a csalódottságukat fejezték ki a közösségi médiában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről