Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Megszólalt a megcsalásról Dudás Miki felesége

Szigligeti Ivett
Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Dudás Mikinek elege lett abból, hogy őt vádolja mindenki a tönkrement házassága miatt, ezért úgy gondolta, tiszta vizet önt a pohárba, eközben viszont súlyos vádakat fogalmazott meg feleségéről, Szigligeti Ivettről, aki reagált a férje állításaira.
Vágólapra másolva!

Kirobbant a botrány a válófélben lévő Szigligtei Ivett és férje, Dudás Miki között, hiszen az egykori kajakozó nagyon durva dolgokkal vádolta feleségét. Nem az első eset, hogy romokban a házasságuk, melynek végét már tavaly szeptemberben is bejelentették, majd mégis megpróbálták helyrehozni a kilencéves kapcsolatot, melyből két gyerekük született, Nara és Miron. Bár egy hozzájuk közel álló informátor szerint Szigligeti már ekkor sem erőltette a békülést, Dudás Mikinek nagyon nehéz volt családja nélkül, azt mondta, mindent megtesz, hogy megmentse a házasságát, de úgy tűnik, a lelkesedése eddig tartott.

Narával és Mironnal most is sok időt tölt, sokszor vannak nála a gyerekek, de azért ez nem ugyanaz, mint mikor együtt éltek.

Nem érzi jól magát egyedül abban a lakásban, ahol nemrég még a családjával együtt költözött be. Megfogadta, soha nem fogja feladni azt, hogy kibéküljenek Ivettel, mással nem tudná elképzelni az életét. Sajnos nem volt mindig jófiú, de szeretné a hibáit rendbe hozni és megváltozni" - mondta korábban Dudás Miki egyik barátja, aki arra is utalást tett, hogy Dudás többször is megcsalta gyerekei anyját, most viszont ő vagdalkozik, és azt állítja, Szigligeti Ivett egy közös ismerősükkel csalta meg őt.

Dudás Miki, Szigligeti Ivett
Dudás Miki és Szigligeti Ivett már tíz éve voltak együtt, házasságuk végig hullámzó volt
Fotó: Szigligeti Ivett Instagram

Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiába, hogy megint szakítottunk Ivettel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik.

Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, mikor ártatlan vagyok!" - kezdte a korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésében Dudás Miki.

Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva.

A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen! Csak nem itt élem az életem mint a gyerekeim anyja" - utalást tett arra, hogy Szigligeti Ivett túl sok időt tölt a közösségi oldalán és több részletet megoszt a nyilvánossággal, mint amit ő szeretne, hiszen nem akarta, hogy téma legyen a válásuk, de úgy érzi, felesége miatt mégis az lett.

A vádakra reagált Szigligeti Ivett is, aki szintén Instagram-sztoriban válaszolt dühöngő férjének.

Szeretnék reagálni a kiírt sztorira... Igazából, nem szeretnék! 

Ne szólj szám, nem fáj fejem. Mindenki azt gondol bele, amit akar. Az igazság nálam van" - írta válaszként Dudás Miki rágalmaira a kétgyerekes édesanya.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről