Sokkoló mit kér III. Károly király Harry hercegtől

III. Károly király, Harry herceg
Vágólapra másolva!
III. Károly király és fia, Harry herceg között nem felhőtlen a viszony, amit az uralkodó legutóbbi döntése is megerősített.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt,  III. Károly nem találkozott Harry herceggel, amíg ő az Egyesült Királyságban tartózkodott. Az uralkodónak a kötelezettségei miatt nem volt ideje kisebbik fiát fogadni, aki az Invictus Games jubileumi eseményein vett részt. Az uralkodó döntése sokakat meglepett, ugyanis többen arra gondolnak, hogy csak ürügyként hivatkozott elfoglaltságra, valójában látni sem akarja fiát.

III. Károly brit király és kisebbik fia, Harry herceg között egy ideje közismerten rossz a viszony, amit az uralkodó legutóbbi döntése is alátámaszt.

Június 15-én rendezik meg a Trooping the Colour, azaz a zászlós díszszemle eseményét, ami egy ünnepélyes szertartás, és a Brit Nemzetközösség ezredei rendeznek meg már a 17. század óta, a brit gyalogsági ezred hagyománya, ami ami egyben az uralkodó hivatalos születésnapja. A rendezvényen az egész brit királyi család részt vesz, azonban nem kapott meghívást Harry herceg és felesége, Meghan Markle sem, ami lehet Károly bosszúja is a pár iránt, ugyanis egyre inkább nevetségessé teszik magukat a nyilvánosság előtt.

III. Károly király úgy tűnik, hogy nem tudja még most sem megbocsátani, hogy legkisebb fia a Spare, azaz Tartalék című memoárjában sározta be a család jó hírét. Tom Quinn királyi szakértő nemrég elárulta, hogy az uralkodónak elege lett, és azt parancsolta fiának, Harry hercegnek, hogy ezúttal végleg hagyja abba a panaszkodást, és ne árulja el a királyi család több titkát.  

Harry herceget közvetlenül az édesapja kérte meg, hogy ne írjon vagy mondjon nyilvánosan semmit a családról vagy a bátyjáról, ami esetleg problémát idézhetne elő. 

Azzal pedig mindenki tisztában van, hogy ha egy király utasításait nem tartják be, annak következményei lesznek" - mesélte.

Hozzátette, hogy ezzel ellentétben Sussex hercege bocsánatkérést vár el Vilmos hercegtől és apjától is, azonban erre valószínűleg nem fog sor kerülni - írja a Mirror. 

Egyre többen alázzák meg Harry herceget

Harry korábban meglehetősen vad életet élt, a Spare (Tartalék) című könyvében például elmesélt egy kínos sztorit arról, amikor Courteney Cox házában varázsgombát fogyasztott, majd hallucinációi lettek. A memoárjában az angol királyi család titkairól is beszámolt. Többek között keményen szidta bátyját, és nyilvánosságra hozta azokat a sérelmeit, amiket a mai napig nem tudott elfeledni.

Sean Ono Lennon, John Lennon fia még 2023-ban fogalmazott meg egy éles kritikát Sussex hercegéről.

"A régóta várt kritikám Harry herceg önéletrajzáról két szó: Spare me (magyarul: kímélj meg). Valójában tisztában vagyok vele, vannak köztünk hasonlóságok. Egyszer találkoztunk.

Az még azelőtt volt, hogy rájöttem volna, hogy egy idióta.

Ez egy szójáték volt. De megérdemli, hogy gúnyolódjanak" - írta még korábban az X-en (korábbi Twitter) a népszerű énekes fia.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről