Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Melleit markolássza a válófélben lévő Jennifer Lopez - fotók

Jennifer Lopez
Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez az Instagramon nosztalgiázott, mutatott magáról pár régebbi fotót.
Vágólapra másolva!

Alig takarja valami Jennifer Lopezt azokon a fotókon, amelyek eredetileg 2013-as albuma, az A.K.A. borítójához készültek, és amelyeket a tízéves évforduló kapcsán egy lapozható Instagram-bejegyzésben mutatott meg az énekesnő. A képeken Jennifer Lopez egy piros latexszettben látható, a melleit csak pár szalag takarja. Nézze meg a posztját!

Jennifer Lopez válogatása az A.K.A. borítójához készült fotókból:

Csak az összehasonlítás végett, mutatjuk a végső verziót is – az A.K.A. annak idején ezzel a borítóval jelent meg:

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, A.K.A., 2013
Fotó: Capitol Records / Capitol Records

Épp válófélben van

Jennifer Lopezt talán azért is kapta el a nosztalgiahullám, mert a magánélete jelenleg nagyon nincs rendben, épp válófélben vannak Ben Affleckkel – holott csak két éve házasodtak össze.

"Épp elmentünk valahová ketten, nem emlékszem pontosan, és ő valóban annyira híres, és ő teszi azzá magát, ezt az emberek imádják. És tényleg fontos, amit ő jelent az embereknek. Míg nekem csak annyit mondanak: »Hé, tetszik a filmed«, neki azt mondják: »AHHHHH! J-LO!« Ez elképesztő, érted, mire gondolok?" – mondta nemrég egy interjúban Ben Affleck, amivel talán a válásuk hátterére is rávilágított.

Ben Affleck a legutóbbi apák napját is a volt feleségével, három gyereke anyjával, vagyis Jennifer Garnerrel töltötte, Jennifer Lopez pedig azóta már egyedül nyaralt Olaszországban, ahol láthatóan igen jól érezte magát. Az énekesnő egyébként már májusban egyedül jelent meg a sztárok nagy eseményén, a MET-gálán, majd Ben Affleck nélkül kezdett el ingatlanokat nézegetni.

Jennifer Lopez és Ben Affleck hiába próbálták titkolni, több forrás is megerősítette, hogy válnak, jelenleg épp próbálják eladni a több mint 60 millió dollárt érő otthonukat, amit a házasságkötésük után együtt vásároltak. Arról is már korábban lehetett hallani, hogy Ben Affleck elköltözött a közös álomházból, természetesen Jennifer Garner sem ott látogatta meg apák napján. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről