Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Megkezdődött az új Trónok harca-sorozat forgatása - fotó

Fotó: HBO
Vágólapra másolva!
Hat rész készül a Trónok harca írójának novelláskötete alapján.
Vágólapra másolva!

Hatrészes első évad dolgozza fel George R. R. Martin A kóbor lovag (The Hedge Knight) című novelláskötetét - közölte a Warner. Friss fotó érkezett a forgatásról:

A hét királyság lovagja - A Knight of the Seven Kingdoms
Fotó: Warner Bros. 

Megkezdődött A hét királyság lovagja (A Knight of the Seven Kingdoms) forgatása az írországi Belfastban, amely George R. R. Martin A kóbor lovag című novelláját dolgozza fel. Ezzel a Sárkányok harca után újabb sorozattal bővül a Trónok harca világa.

A leírás szerint egy évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt, két hős vándorolt Westerosban: egy fiatal, naiv, de bátor lovag, Ser Duncan, a Magas, és apró termetű fegyverhordozója, Egg. Egy olyan korban, amikor a Targaryen-vonal még mindig a Vastrónt birtokolja, és az utolsó sárkány emléke még nem tűnt el az élő emlékezetből, nagy sorsok, hatalmas ellenségek és veszélyes hőstettek várnak ezekre a valószínűtlen és páratlan barátokra.

A sorozat főbb szerepeiben Peter Claffey (Duncan, a Magas), Dexter Sol Ansell (Egg), Finn Bennett (Aerion Targaryen), Bertie Carvel (Baelor Targaryen), Tanzyn Crawford (Tanselle), Daniel Ings (Ser Lyonel Baratheon) és  Sam Spruell (Maekar Targaryen) szerepel. A sorozatot Sarah Adina Smith (Lessons in Chemistry, Hanna) és Owen Harris (Mrs. Davis, Szép új világ) rendezi.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről