Elképesztő dolog miatt támadják a Miss Influencer Hungary győztesét

Vágólapra másolva!
A Miss Influencer Hungary nyertesét, Varga Rebekát szépsége ellenére számtalan kritika éri, gúnyt űznek belőle a kommentelők.
Vágólapra másolva!

Idén is megtartották a Miss Influencer Hungary nevű szépségversenyt, amelyen az ország legszebb tartalomgyártóját kereste a zsűri. A jelentkezőket a média és a brandépítés világában jártas ítészek, Rubint Réka, Kulcsár Edina, Szalai Vivien, Borzi Vivien és Balogh Levente bírálták el. A versenyre nemcsak rengeteg követővel rendelkező influenszerek jelentkeztek, de olyanok is, akiket már a TV2 képernyőjéről is ismerhetnek a nézők. A Miss Influencer Hungary címre pályázott például a Házasság első látásra két szereplője, Dávid Petra és Horváth Enikő.

A döntőbe tizenketten jutottak egy felkészítő tábor után, majd kiderült, hogy Varga Rebeka nyerte az idei kiírást. 

"Azért jelentkeztem a versenyre, mert szerettem volna bebizonyítani magamnak és minden anyukának, hogy az ösztönös önfeláldozó üzemmódba kapcsolás után is van élet. Ne gondoljuk rossz anyának magunkat azért, ha elővesszük a polcról és leporoljuk a gyermekkori álmunkat, amit meg akarunk valósítani" - írta oldalán a 40 ezer követővel rendelkező influenszer.

Habár Rebeka mg csak 26 éves, életkora miatt rengeteg támadás éri. A Redditen például jól kinevették kinézete miatt, ugyanis többek szerint inkább egy 50-es nőnek felel meg a kinézete, és leginkább Stifler mamájához hasonlít. 

"Ő komolyan 26? Most ez nem vicc?" - tette fel a kérdést egy felhasználó. 

"Annyi idős, mint én. Mellette tininek ezrem magam" - gúnyolódott valaki. 

Annyira szép akart lenni, hogy konkrétan már csúnya (szerintem). Ez az áll töltés is botrány, ráadásul 50 évesnek néz ki jelen pillanatban

 - olvasható a hozzászólás. 

Nekem mindig Stifler mamája jut eszembe róla

 - utalt valaki az Amerikai pite egyik sztárjára. 

"Fiatalon is nagyon szép lány volt, egy általános suliba jártunk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy így tönkrevágja magát majd. 

Azt viszont lehetett tudni, minden rosszindulat nélkül, hogy lesz egy kis aranyásó beütése.

 Mindenesetre megdöbbentő, a volt baráti társaságból a lányok hozzá 10 évvel fiatalabbaknak néznek ki" - utalt a külsejére egy iskolatársa. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről