Hatalmas titkot árult el a Next Top Model Hungary négy döntőse - videó

Czibolya Nikolett
Vágólapra másolva!
Vasárnap véget ér a TV2 nagysikerű műsora, a Next Top Model Hungary, ahol négy lány bizonyíthat, és győzheti meg a a szakmai zsűrit.
Vágólapra másolva!

Tizenkét héttel ezelőtt indult az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több, mint húsz országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow, a Next Top Model Hungary, ahol a modelljelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kellett bizonyítaniuk rátermettségüket. 

A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük volt, hogy sikerrel vegyék az akadályokat. A vasárnapi döntőben a legjobb négy lánynak, Czibolya Nikinek, Kouyaté Hawának, Mészáros Lilinek és Vidéki Vivinek van lehetősége, hogy meggyőze a Next Top Model Hungary szakmai zsűrijét, hogy ő a legjobb. 

Szerintem mi már a döntőre lelazultunk.

 Annyira jó volt ez a kis négyes - Czibolya Niki

Mészáros Lili a döntő előtt majdnem kiesett, azonban a sportos múltjának köszönhetően gyorsan felállt a kudarcból, a döntőre pedig újúlt erővel készült. 

Úgy emlékszem, hogy utolsó este, a döntő előtti napon együtt beültünk a jazzuziba, és ott volt egy nagyon hosszú beszélgetésünk mindannyiunkról. 

Ez nekem így nagyon megmaradt, fontos része volt a versenynek - osztotta meg.

Hawa a verseny alatt megtanulta kezelni az indulatait, és teljesen önazonos tudott maradni a műsor végéig.

"Megtanultam, hogy maradjak nyugodt, mert bármennyire rossz is, egyszer véget ér ez az egész. Én száz százalékosan magamat adtam a tévében, aminek nagyon örülök. 

Nyilván van, akinek nem vagyok szimpatikus, de úgy érzem, hogy inkább önmagamként ne legyek szimpatikus, mint egy álarcot mutassak, ami tetszik másoknak 

- hangsúlyozta. 

Vidéki Vivien keményen beleáll a konfliktusokba, kiállt nem csak magáért, de barátaiért is. 

Nagyon nehéz volt. Tudtam magamról, hogy az igazságérzetem nagyon nagy.

 Sokat tanultam magamról, és úgy érzem, hogy egy olyan fejlődésen vagyok túl, ami a javamat szolgálja. 

Sok minden kiderült saját magamról úgyis, hogy nem tudtam, hogy hogy viselkedem stresszes helyzetben. Az önfejlődés fontos volt - magyarázta a Mokkában. 

Korábbi versenyzők is visszatérnek
A fotózáson túl több különleges catwalk is vár a lányokra. Visszatérnek a négy döntős mellé a kifutóra a korábban kiesett versenyzők, akik Merő Péter ruhakölteményeiben vonulnak végig a Next Top Model Hungary stúdiójában.

A négy döntős lányt a Dancing with the Stars profi táncosai, Hegyes Berci, Baranya Dávid és Suti Andris is megpörgeti a kifutón. Emellett színpadra lép a Next Top Model Hungary döntőjében Király Viktor és DR BRS is.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről