Oszvald Marika kétéves unokájának Olaszországban vettek egy nyaralót

Vágólapra másolva!
Kiadják majd a kisfiú nevére vásárolt ingatlant, ezzel szeretnék megalapozni a jövőjét.
Vágólapra másolva!

2022 májusában írtunk róla, hogy Oszvald Marika lánya, Hídvégi Krisztina életet adott első gyerekének. A nagymama most a Meglepetés legújabb számában mesélt az unokáról,  és arról, hogy ő nem egy klasszikus vasárnapi nagymama: annyi időt tölt a lányáéknál, hogy szinte velük lakik, így szervesen részt tud venni a kisfiú életében.

Szinte mindennap találkozunk, ha két fellépés között csak egy órára láthatom, számomra az is ajándék. A szabadidőmben azonnal szaladok hozzájuk, nagy boldogság, hogy nagymama lehetek

– mesélte a lapnak Oszvald Marika, aki két évvel ezelőtt egy fellépésén értesült arról, hogy a lánya babát vár.

A szülésnél is ott volt a lánya mellett

"Sírtam a boldogságtól, és annyira magamon kívülre kerültem, hogy még a falnak is nekimentem. 

Az első pillanattól fontos része vagyok Vince életének, olyannyira, hogy még a születésének is szemtanúja voltam. Mese volt látni, ahogy a világra jött. Amíg lehet, szeretnék ott lenni az életének minden fontos pillanatában és minél több dolgot átadni neki."

Az interjúban az operetténekes-színésznő azt is hangsúlyozta, hogy egész egyszerűen lenyűgözi, ahogyan a lánya helyt áll édesanyaként. Arra is kitért, hogy amiben csak tudja, igyekszik segíteni és támogatni őt és a kisunokát.

Védőhálóként szeretne részt venni a család életében

"Fiatalon lelkileg és anyagilag sok támogatást kaptam, amiért a mai napig hálás vagyok. Engem sem kényeztettek el, de bármerre sodort az utam, éreztem a biztonságot, amit a szüleim és a nagyszüleim teremtettek meg. Ugyanezt a védőhálót szeretném megadni én is" - mondta, majd hozzátette:

Ott segítek, ahol tudok, és azon dolgozom, hogy kivegyem a részem az unokám életének megalapozásából. Vince nagypapája Olaszországban vett egy nyaralót az unokánk nevére, amit majd kiadunk, így amikor felnő, lesz egy induló tőkéje.

 A családi összetartás nagyon fontos, a lányom is ugyanezt az elvet vallja, mindketten ezt szeretnénk továbbadni" - tette hozzá Oszvald Marika.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről