Csak egy vékony szalag takarja Palvin Barbara melleit - fotók

"Marcello Mio" Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival
Palvin Barbara a 77. cannes-i filmfesztiválon
Fotó: NurPhoto via AFP/Stefanos Kyriazis
Vágólapra másolva!
Újabb szexi képek készültek a világhírű magyar modellről, Palvin Barbaráról.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara az Instagramon mutatott magáról pár hangulatos, fekete-fehér divatfotót, amelyek frissen készültek róla a Numéro magazin holland kiadásába, ahol korábban többek között Demi Lovato, Heidi Klum vagy Sydney Sweeney képei is megjelentek. A világhírű magyar modell az egyik felvételen szinte félmeztelenül is látható, miközben új frizuráját is megcsodálhatják a követői. Nézze meg a lapozható bejegyzést!

Palvin Barbara képei a Numéro magazin holland kiadásában:

Elképzelhető egyébként, hogy Palvin Barbara épp Budapesten van, egy szöuli és egy shanghaji modell mellett részt vett ugyanis a Longines kampányában is, amelyhez a magyar fővárosban forgattak róla videós anyagot. Bár az nem derült ki, hogy a forgatás mikor zajlott, a cég szintén friss tartalomként osztotta meg Palvin Barbara budapesti fotóját.

A Longines fotója Palvin Barbaráról:

Palvin Barbara
Palvin Barbara Budapesten
Fotó: Instagram/Longines

Nemrég még Cannes-ban járt

Sok más világsztár mellett Palvin Barbara nemrég még a cannes-i filmfesztiválon jelent meg, akkori fotói alapján pedig egyenesen Cannes királynőjének nevezte az Instagramon egy hozzászóló – ami nem is csoda, hisz a világhírű magyar modell fantasztikusan néz ki a kivágott, a hasát láttató ruhában

Palvin Barbara egy másik, szolidabb szettben is megjelent a fesztiválon, hivatalos fotók készültek róla például május 20-án a Donald Trump fiatalkorát bemutató film, a The Apprentice premierjén. A modell erre az alkalomra egy csipkés fekete darabot választott:

Palvin Barbara Cannes-ban
Fotó: Photo by LOIC VENANCE / AFP / Photo by LOIC VENANCE / AFP

Boldog házasságban él

Palvin Barbara korábban Arnold Schwarzenegger fiával, Patrick Schwarzeneggerrel is részt vett egy divatfotózáson, de egyébként boldog házasságban él Dylan Sprouse színésszel, akit ikertestvérével, Cole-lal együtt már gyerekként megismerhetett a közönség: ők játszották az ikerpárt a Zack és Cody életében és folytatásaiban. A pár egy ideje Los Angelesben él, ahová New Yorkból költöztek át – Palvin Barbarának azonban mindig fontosak maradtak a magyar gyökerei, az esküvőjükre is a ceglédberceli családi birtokon került sor.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről