Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Zimány Linda megszólalt a börtönben lévő zaklatójáról

Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Nemrég érkezett a hír, hogy elfogták azt a férfit, aki többek közt Zimány Lindát zaklatta. A férfi ellen feljelentést tett a modell, a tárgyalás pedig hamarosan elkezdőik.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Németországban elfogták, majd hazaszállították H. Csabát, aki korábban Zimány Lindát is zaklatta és életveszélyesen megfenyegette, de más bűncselekményekkel is gyanúsítják.

"Németországból hoztak Budapestre a rendőrök egy magyar férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több rendvédelmi szervezetnek küldött fenyegető üzenetet, illetve egy celebet is zaklatott" -  számolt még be róla korábban a Police.hu.

Zimány Linda örül, hogy a férfi már nincs szabadlábon, aki szerinte jóval átlépett egy határt.

Olyan üzeneteket küldött, amikben arról írt, hogy darabokra töri a csontjaimat, mindezt felveszi videóra és kirakja az internetre, hogy mindenki lássa, ahogy visítok.

Azt is mondta, hullazsákba kerülnek majd a szüleim és én is, mert minden magyar celeb ezt érdemli. Nem kívánom senkinek mindazt, amin keresztülmentem. Tényleg olyan volt, mint a legrosszabb horrorfilm"- mesélte korábban a modell, aki megkönnyebbült, ugyanakkor ha sor kerül a tárgyalásra, nem szeretne találkozni a zaklatójával. 

"A jogi része még csak most kezdődik. 

Én egyet kértem: amennyiben megoldható, nem szeretném, ha személyesen szembesítenének ezzel az illetővel.

Nem vontam vissza azóta sem a feljelentést, tehát remélhetőleg hamarosan megtörténik a vádemelés. Kapja meg a büntetését azért, amit csinált. 

Ha az én ügyemben és a terrorcselekménnyel való fenyegetőzésben is elítélik, akkor letöltendő börtönbüntetést is kaphat, ez a cél 

- mesélte a Story magazinnak.

A fiatal lánynak van még egy zaklatója, aki Martin király néven írogat neki. Kiderült, hogy egy közös ismerősükön keresztül találta meg Lindát, és azzal fenyegetőzött, hogy megcsonkítja, megveri, megöli őt és a családját. 

Zimány Linda történetéről a sajtóból értesült egy lány, aki mint kiderült, ugyanazokat élte át, mint a modell, ezért a közösségi oldalon felkereste őt, hogy tanácsot kérjen. 

"Mivel az üzenetek továbbra is záporoztak, kíváncsi voltam, ő hogyan járt el a kérdésben. Ráírtam, és hamar válaszolt is. Iszonyatosan kedves volt, jó tanácsokat adott jogi és lelki szempontból egyaránt. 

Sokat jelentett, hogy egy olyan emberrel tudtam megosztani az ezzel kapcsolatos nehézségeimet, aki hasonló dolgokon ment keresztül, mint én  

- mesélte a lapnak a sorstárs. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről