A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Balesetben meghalt a Grammy-díjra jelölt zenekar három tagja

Vágólapra másolva!
Zenésztársuk, a zenekar negyedik tagja számolt be a tragédiáról.
Vágólapra másolva!

Repülőgépbalesetben meghalt a The Nelons gospelzenekar három tagja Wyomingban, miközben egy koncertjükre mentek. A tragédiában az együttest alapító házaspár és lányuk életüket vesztették. Rajtuk kívül még három másik áldozat volt, akik családtagok és barátok, valamint a zenekar kísérői voltak. A hírek szerint összesen hét ember halt meg a balesetben.

A zenekar éppen az alaszkai Gaither Homecoming Cruise-ra tartott egy fellépésre, amikor a repülőgép ismeretlen okokból lezuhant Wyoming államban. A szomorú hírt a zenekar negyedik tagja közölte a közösségi oldalán, Instagram posztjában a következőket írva:

"Amint azt már sokan hallottátok, édesapám, édesanyám, Jason és Kelly Nelon Clark, valamint a húgom, Amber, a sógorom, Nathan, és kedves barátaink, Melodi Hodges, Larry és Melissa Haynie pénteken tragikus repülőgépbalesetet szenvedtek. Férjem és hamarosan születendő gyermekünk nevében köszönjük az imákat."

A zenekart 1977-ben Kelly Nelon Clark és férje, Jason Clark alapította. 2004-ben egyik lányuk, Amber Nelon Kistler csatlakozott hozzájuk, majd 2014-ben a másik lányuk, Autumn Nelon Streetman is csatlakozott a zenekarhoz. Az Unilad cikke szerint a baleset idején Streetman nem tartózkodott a gépen, de a házaspár és Kistler igen, aki férjével, Nathan Kistlerrel utazott.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!