A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
15:15TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Veszélyes helyzetbe sodorta kislányát Berki Mazsi - kép

Berki Mazsi
Fotó: Youtube / Palilék világa
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi mindig tesz róla, hogy felhívja magára valamivel a figyelmet, és az sem érdekli, ha botrányt kell okoznia maga körül.
Vágólapra másolva!

Nem az első eset, hogy kislánya miatt támadják a luxusözvegyet, aki férje halála óta gazdag vállalkozó barátjával, Zoltánnal közösen neveli Berki Emmát, aki csak fél éves volt édesapja, Berki Krisztián halálának idején. Berki Mazsi már sokak szemében édesanyaként is megbukott, ugyanis sokszor felelőtlen viselkedése miatt támadják a követői, akik nem nézik jó szemmel a nevelési szokásait, és féltik az alig hároméves kislányt.

Legutóbb amiatt támadták, hogy állandóan luxusutazásokról jelentkezik be, szinte alig vannak itthon, és ilyen kicsi lánnyal ez az életvitel nem túl szerencsés, hiszen a kis Emmának stabilitásra, biztos környezetre lenne szüksége ebben a korban. Egyrészt az sem jó, ha folyton utaztatja ilyen hosszú utakon, másrészt az sem, ha másra hagyja és sok időt tölt külön az édesanyjától. Berki Mazsit egyáltalán nem érdeklik az őt és a módszereit ért kritikák, ugyanúgy folytatja a luxuséletvitelt, amit gazdag barátja biztosít a számára, hiszen a legfontosabb számára, hogy dicsekedni tudjon a közösségi oldalain.

Korábban amiatt is kritizálták, hogy egyre több képet tett közzé kislányáról, akiről egyszer egy bikinis fotót is megosztott, ekkor hívták fel rá a figyelmét, hogy elővigyázatosabbnak kéne lennie, mert az ilyen képek rossz emberek kezébe is kerülhetnek, hiszen bárki le tudja menteni az általa feltöltött felvételeket. 

Berki Mazsi természetesen ismét nyaralásáról jelentkezett be, először csak hatalmas műmelleit és vékony alakját mutogatta, hogy ezzel is eloszlassa a terhességéről szóló pletykákat. Azonba legújabb fotóján kislányával látható, amit elég felelőtlen dolgot tesz a gyerekkel. Berki Mazsi ugyanis egy jet skire ült fel az alig hároméves Emmával, ami életveszélyes is lehet, ha egy óvatlan pillanatban megcsúszik a kislány a vízi járművön. Másrészt a jet ski használatának hivatalos korhatára 16 év, gyerekek szállítására pedig egyáltalán nem alkalmas. 

Kicsi Énnel

- írta a felvételek mellé Berki Mazsi, aki egy szívecskés hangulatjellel is hangsúlyozta, mennyire szereti a kislányát, és hogy mennyire büszke arra, hogy rá hasonlít Emma.

A képek között lapozhat:

Érdekes, hogy egyelőre senki nem tette ezt szóvá a luxusözvegynek, de az is lehet, hogy bevett szokása szerint törölgetni kezdte a számára negatív kritikákat, hogy dicsekedni tudjon, milyen jó élete van gazdag barátja mellett, akire már a kis Emma úgy tekint, mint az édesapjára, legalábbis Berki Mazsi állításai szerint.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!