A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Eladta kigyulladt házát a TV2 sztárja, két gyerekkel otthont keres

Csiszár István
Vágólapra másolva!
Csiszár István, a Sztárban Sztár leszek! második évadjának győztese épp költözik.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk idén áprilisban, Sztárban sztár leszek! második évadjának győztese, Csiszár István az Instagramon tudatta egy fotóval, hogy ismét apa lesz. "A húsvéti nyuszi szeretne megosztani veletek egy örömteli hírt. Kis családunk egy újabb csodával bővül. Nagyon izgatottak vagyunk már, és várjuk a kis jövevényt!" – írta a bejegyzésében. Azóta a kisbaba megszületett, Olívia a neve. Az énekes korábban már beszélt arról, hogy két gyereket szeretne.

A TV2 sztárja a TV2 tehetségkutatójának hónapjai során volt sokat a képernyőn, akkor történt, hogy Csiszár István éppen élő adásban énekelt a színpadon, amikor kigyulladt az éléskamrájukban a biztosítótábla. Felesége eközben őt nézte a tévében, míg az akkor 8 hónapos kisbabájuk aludt. 

A családanya sötétben vette észre a tüzet

 és a nagy füstöt, ami több százezer forintos kárt okozott a családnak - a TV2 Tényeknek meséltek az esetről. A házat öt évvel korábban vették, és azóta rengeteg pénzt és energiát fektettek bele. Az esetről itt írtunk korábban.

Az új kisbaba meg sem szokhatta a régi házat, mert nemrég eladták. "Éppen költözünk el. Eladtuk a házat. Még nem tudjuk pontosan, hogy hova megyünk, de az van, hogy a két gyerkőcnek a napi rutinjának az összefésülése egy nagyon fontos dolog. Ne boruljon fel senkinek semmije" - mondta a Borsnak az énekes, aki azt is elárulta, hogy nem kell azonnal kiköltözniük.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!