Hamarosan kiderül, kik lesznek a Farm VIP új szereplői

Gáspár Zsolti, Demcsák Zsuzsa, Farm VIP
Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa a 2023-as Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Már zajlik a Farm VIP ötödik évadának forgatása, hamarosan az is kiderül, kik lesznek az új szereplők.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP egyik házigazdája, Demcsák Zsuzsa az Instagramon több fotót és videót tett közzé az utóbbi napokban a műsor forgatásáról, a követői számára innen derült ki, hogy 

már zajlanak az ötödik évad munkálatai.

Demcsák Zsuzsa nemcsak a műsorban viselt szettjeiből mutatott meg párat, de korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban közvetítette már például a farmgyűlést megelőző pillanatokat is, illetve az öltözőkonténeréből szintén bejelentkezett. Nézze meg néhány fotóját, posztját!

Demcsák Zsuzsa az öltözőkonténerében a Farm VIP forgatásán:

Demcsák Zsuzsa az egyik videójában
Demcsák Zsuzsa az egyik videójában
Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa lapozható bejegyzése a Farm VIP-ben viselt szettjéről:

Demcsák Zsuzsa a fenti posztjában látható ruhát "az év legmelegebb napján" viselte a kísérőszöveg szerint, de egy újabb bejegyzése szerint hétvégén is forgattak: "Ez az a munkahely, ahol jó hétvégén is dolgozni!" – írta szombaton ehhez a fotójához:

Demcsák Zsuzsa
Demcsák Zsuzsa a Farm VIP forgatásán szombaton
Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa

Megújult külsővel áll a kamerák elé

Demcsák Zsuzsa megújult külsővel lesz egyébként látható a műsorban, miután nemrég plasztikai műtéten esett át: megszabadult az álla alatti feleslegtől, amivel sokáig nem tudott mit kezdeni, hisz edzés hatására sem tűnt el.

"Végtelenül hálás vagyok dr. Krasznainak, hogy eltüntette azt a »tokát«, amit egyébként semmi mással nem lehetett. Ez a new lift kezelés, amely hatékony az áll alatt, a comb belsejében, valamint az ún. integetőhájnál. A második képen már láthatjátok az eredményt, de a mindössze 40 perces műtét csak fél év után kezdi el igazán kifejteni a hatását. Én imádom!" – írta akkori Instagram-bejegyzéséhez a TV2 műsorvezetője.

Gáspár Zsolti nem ilyen aktív

A Farm VIP másik házigazdája, Gáspár Zsolti egyelőre nem ennyire aktív az Instagramon, legutóbb 2023 decemberében, az előző évad végén tett ki fotót a műsorról. 

Az akkori, negyedik szezont Szabó Simon nyerte, a korábbi győztesek Novák Zalán, Fehér Holló, illetve ifj. Schobert Norbert voltak. Hogy az új évadban kik fognak versenyezni, azt egyelőre nem hozta nyilvánosságra a TV2, a csatornához kötődő Tények oldalán azonban az olvasható, hogy 

a kilétükről hamarosan érkezik a nagy bejelentés.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!