A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ekkor érkezik a Farm VIP bombázójának az első gyereke

Kiss Daniella
Vágólapra másolva!
A Farm VIP szereplője soha nem titkolta, hogy imádja a gyerekeket, ezért mindig is szeretett volna babát. Párjával már öt éve alkotnak egy párt, azonban a mai napig alig fogták fel, hogy még idén szülők lesznek.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban már beszámolt, gyereket vár Kiss Daniella, a Farm VIP egykori sztárja, amit a közösségi oldalán, tegnap jelentett be. 

Kiss Daniella 2015-ben jelentkezett a Magyarország Szépe versenyre, ahol a felkészítőtáborban két alversenyen is második helyezett lett - majd 2015. június 21-én bekerült a legszebb öt lány közé került a döntőn. A koronázáskor két cím elnyerése után (legszebb mosoly, illetve közönségdíj) megválasztották Miss World Hungary 2015-nek. A modell 2023-ban a TV2-n, a Farm VIP-ban volt látható.

A TV2 sztárja több mint öt éve van együtt a párjával, így már természetesen szóba került a családalapítás is. Bár csak jövőre tervezték a babát, úgy tűnik, hogy a pici másként döntött. Mikor megtudták, hogy szülők lesznek, szóhoz sem jutottak, sőt, a mai napig alig fogták még fel. 

Daniella párja igyekszik minél jobban kímélni a szerelmét, aki jelenleg a második trimeszterben van. 

A párom az első időszakban nagyon védelmező volt, és óvott, de mostanra bőven a második trimeszterben már ő is sokkal nyugodtabb 

- magyarázta, és azt is elárulta, hogy mikorra várható a születendő gyerekük. 

"Sokszor látom, hogy az emberek rá tudnak stresszelni a baba témára. Mi eldöntöttük, hogy nem tesszük és hagyjuk megtörténni a dolgokat. 

Azt is elárulhatom, hogy lehet karácsonyi baba lesz, mert december 20-ára vagyok kiírva

 - mesélte a Borsnak. 

Összeveszett Ripli Zsuzsival

A Farm VIP tavalyi évadában rengeteg veszekedés, botrány volt, szinte nem volt olyan nap, hogy ne estek volna egymásnak a versenyzők. Az egyik alkalommal Kiss Daniella kritizálta Ripli Zsuzsi hozzáállását. 

"Lesz.rom a terítőt meg már k.rvára unom ezt is! 

Nem lehet mondani semmit, mert csak az van, amit ő kitalál. 

Pontosan eddig a pillanatig bírtam, ennyi volt! Én ma már nem szólalok meg, mert abból nagy baj lesz" - közölte dühöngve Kiss Daniella, miután összeveszett a csapattársával, Ripli Zsuzsival.

"Irányításmániás. Itt senki nem csinálhat semmit, csak ha ő jóváhagyja" - morgolódott később a volt szépségkirálynő

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!