Félbeszakadt Azahriah koncertje

Azahriah, magyar énekes-dalszerző, Baukó Attila, BaukóAttila
Azahriah (Baukó Attila) is megszólalt az Ádám Martin-jelenségről
Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
A sikeres előadó gitárját valaki elfelejtette behangolni, így Azahriah elküldte sörözni a nézőket.
Vágólapra másolva!

Hatalmas tömeg előtt lépett fel a népszerű énekes az Exit fesztiválon, Újvidéken. Azahriah dolgát nehezítette, hogy valaki elfelejtette beállítani a gitárját, így magának kellett ezt megtennie. 

Azahriah, magyar énekes-dalszerző, Baukó Attila, BaukóAttila
Azahriah 
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

"Ez a koncert nem csak én vagyok, ez 20-25 ember munkája, akik mind igyekeznek szívüket-lelküket beletenni, szóval egy kib.szott nagy tapsot kérni nekik! Viszont akármennyire is próbálkozik, próbálkoznak a Geriék mindent megtenni azért, hogy professzionális ellátásban részesüljek, így is sikerül balf.szokat felvenni ebbe a menedzsmentbe. Akik nem tudják koncert előtt beállítani nekem a gitáron, amit kell, úgyhogy most én fogom ezt megcsinálni, ezért tartottam ezt a monológot. 

Muszáj voltam kitölteni az időt, hogy be tudjam állítani magamnak a gityót, mert az kell!

 Úgyhogy most az energiákat, amik eddig rosszak voltak, megragadom a lehetőséget, hogy visszahozzam, hogy olyan jól érezzem magam, mint a koncert előtt!" - írta a Ripost. A Mandiner szerint Azahriah sörözni küldte az embereket, és azt ígérte, hogy tizenöt perc múlva visszatér. Később visszatért, és bocsánatot kért, amiért ilyenre „sikerült” az újvidéki bemutatkozása.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről