Furcsa fürdőruhája szinte semmit sem takar Gáspár Evelin testéből - képek

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Gáspár Evelin ismét megszabadult ruháitól, az egyik legmerészebb fürdőruhájában mutatta meg, milyen remek formában van.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelint túlsúlyos kamaszként ismerte meg az ország, azonban ez már a múlté. Gáspár Győző és Bea asszony idősebbik lánya mindent elkövetett azért, hogy ezt a megítélést elhagyja, ezért kemény diétába kezdett még évekkel ezelőtt. Az életmódváltása egyértelműen meghozta számára a sikert: 15 év alatt 110-ről fogyott le, és több mint 40 kilóval mutat kevesebbet a mérleg. Súlyát azóta is tartja, amire rendkívül büszke, ezért sem meglepő, hogy a közösségi oldalán gyakran mutogatja magát hiányos öltözetben.

Gáspár Evelin nemrég tért haza Ciprusról, ahol családjával nyaralt, nem sokkal később pedig Dubajba is elutaztak, ez idő alatt pedig rendszeresen beszámol a követőinek a mindennapjairól. Leginkább bikiniben pózolgatott a tengerparton, mert formás testét imádják a férfi követői, akik rendszeresen megdicsérik a lányt. Húga, Gáspár Virág is egyre gyakrabban feltűnik mellette merész fotókon, bár ő eddig visszafogottabban viselkedett, most egyre inkább nővére példáját követi.

A korábban szexbotrányba is keveredett Evelin most azonban egy hazai strandon hűsölt a hétvégi rekkenő hőségben, ahol barátnőivel töltötte a szabadidejét, ahová ismét vele tartott húga, Gáspár Virág is. Úgy tűnik az utóbbi időben egyre erősebb a nővérek kapcsolata, szinte elválaszthatatlanok egymástól, mióta mindkettejük komoly párkapcsolata véget ért, és egyelőre nem tudni arról, hogy lenne újabb férfi az életükben, élvezik, hogy egyedülállók.

Gáspár Evelin a hétvégére is egy igazán merész szettet választott, egy méregzöld fürdőruhát, ami igencsak rafinált szabása miatt sokat engedett láttatni a fiatal lány testrészeiből, épphogy takarta az intim területeit az aszimmetrikus fazonú szett.

A képek között lapozhat:

Hamarosan visszatérnek a TV2 képernyőjére

Mint korábban írtuk, a TV2 újragondolta Gáspár Győzőék egykori valóságshow-ját és a következő szezonban újra visszatér a Gáspár család a csatorna képernyőjére a megújult realityben.

Fischer Gábor korábban elárulta, hogy még idén figyelemmel kísérhetjük Gáspár Győzőék mindennapjait.

Az elmúlt években folyamatosan figyeltük, hogy melyek azok a műsorok, formátumok, amelyek korábban nagy nézettséget értek el.

Visszahoztuk már a Szerencsekereket, a Zsákbamacskát, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén Gáspár Győző és családjának a kalandjai kerülnek a TV2 képernyőjére. Megpróbáljuk ezt a műsort úgy megvalósítani, hogy ismét nagy közönségkedvenc legyen" - nyilatkozta a Tények Pluszban a TV2 Médiacsoport Zrt. programigazgatója.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!