Szinte mindenki ott volt Jennifer Lopez lenyűgöző Bridgerton tematikájú szülinapi buliján - videó

Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Hatalmas bulit rendezett 55. születésnapja alkalmából a hétvégén Jennifer Lopez, de a férjét nem hívta meg.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez a hétvégén hatalmas bulival ünnepelte 55. születésnapját. Az énekesnő-színésznő New York közelében, a Hamptonsban tartotta a nagy eseményt, amely a népszerű Netflix-sorozat, a Bridgerton család tematikája köré épült. A parti különlegességei közé tartozott egy lovaskocsi, és a meghívott vendégek is szigorú, 19. századi stílusú dresscode szerint érkeztek.

A Page Six információi szerint sok híresség, például Sarah Jessica Parker és fiatalabb kolléganője, Lucy Paez is részt vett az eseményen, csakúgy, mint több családtag. Azonban úgy tűnik,

 JLo férje, Ben Affleck nem volt ott az eseményen.

Már írtunk arról, hogy a sztárpár házassága válságban van, és mostanra egyre több jel utal arra, hogy a válás valószínűleg küszöbön áll. Egy magazin nemrég arról számolt be, hogy Lopez európai turnéja alatt Affleck összes holmiját elvitte közös otthonukból, és azóta albérletben él. Mint írtuk, a második házassági évfordulójukat is külön ünnepelték a hónap elején, Lopez pedig egyedül biciklizett a keleti partvidéken.

Együtt vannak vagy sem?

Nemrég arra is fény derült, hogy egy jó ideje már külön élnek, Affleck elköltözött a közös otthonukból Brentwoodba. Az első pletykák azután indultak el, hogy Jennifer Lopez is házakat kezdett el nézegetni férje nélkül. Az énekesnőt Los Angeles-i riporterek vették észre, amikor Beverly Hillsben nézett meg pár házat egy régi producertársa, Elaine Goldsmith-Thomas társaságában. Így nem meglepő, hogy elkezdték árulni közös állomotthonukat, melyet a házasságkötésüket követően közösen vásároltak meg 

A sok színjáték hiábavaló volt, ugyanis egy olyan információ került nyilvánosságra, ami egyértelműen arra utal, hogy válik a sztárpár. Több forrás is megerősítette, hogy Affleck és Lopez a legnagyobb titokban próbálják eladni a közös, több mint 60 millió dollárt érő luxusvillájukat.

Bár egy ideig Jennifer Lopez nagyon igyekezett fenntartani a látszatot, hogy együtt vannak, most úgy tűnik, ő is feladta, az utóbbi időben feltűnően kerülik egymás társaságát.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!