A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Az idei Copa América legjobb játékosának választották a kolumbiai labdarúgó-válogatott sztárját, James Rodriguezt. A 33 éves középpályás hiába remekel a nemzeti csapatban, klubszinten elkerülik a sikerek, hamarosan pedig ingyen igazolhatóvá válik.

A 33 éves támadó középpályás az idei Copa Américán a reneszánszát élte, hat gólpasszt osztott ki a tornán, így nem véletlenül választották meg a legjobb játékosnak. A kolumbiai válogatottat döntőig repítő - a finálét 1-0-ra Argentína nyerte - Rodriguez azonban klubszinten szenved az utóbbi években. A Real Madrid korábbi sztárja jelenleg a brazil Sao Paulo csapatának tagja, ám az idei szezonban csupán 36 percet töltött a pályán. A kolumbiai klasszis szerződése július végén lejár, ezt követően pedig ingyen igazolhatóvá válik.

A hírek szerint a kolumbiai középpályás biztosan nem hosszabbít a brazil klubbal és szeretne visszatérni Európába, de egyelőre nem tudni, melyik csapat igazolná le.

James Rodriguezt a 2014-es világbajnokság után igazolta le a Real Madrid, a spanyol gigásszal kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Később a Bayern Münchenben és az Evertonban is futballozott, majd a katari al-Rajjan és a görög Olimpiakosz csapataiban is megfordult, de az utóbbi években már egyik klubjában sem nyújtott kiegyensúlyozott teljesítményt.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!