A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, ki Johnny Depp titokzatos új barátnője

Johnny Depp
Johnny Depp
Fotó: AMMAR ABD RABBO / Red Sea Film Festival
Vágólapra másolva!
Johnny Deppet legutóbb Londonban látták együtt egy fiatal szőke nővel, akivel, mint kiderült, már évek óta találkozgatnak.
Vágólapra másolva!

Johnny Deppet legutóbb a London Heliporton, egy londoni helikopterkikötőben fotózták egy csinos szőke nővel, láthatóan együtt utaztak valahová. Nézze meg a lesifotót!

Johnny Depp
Johnny Depp a "barátnője" mellett
Fotó: Backgrid / Backgrid

A kép készültekor még nem lehetett tudni, hogy ki a titokzatos nő, azóta azonban kiderült, hogy Yulia Vlasováról, egy 29 éves, orosz származású modellről van szó – aki egyébként Prágában él, ott vezet egy szépségstúdiót.

A nő kiléte mellett arra is fény derült, hogy Johnny Depp-pel már évek óta ismerik egymást: még 2021-ben, az 55. Karlovy Vary-i filmfesztiválon találkoztak először.

Yulia Vlasova az utóbbi években többször feltűnt Johnny Depp mellett, a közösségi médiában egy-két közös fotójuk is megjelent – ezek azonban jobbára eltűntek mára. Előfordult, hogy a modellt egy instagramos kérdezz-felelek kapcsán arról kérdezték, hogy ki a kedvenc színésze, erre egy Johnny Depp-pel közös képpel válaszolt. "J. D. Ő egy hihetetlenül tehetséges és inspiráló férfi" – írta mellé.

Mi van köztük?

Johnny Depp és a nála 32 évvel fiatalabb Yulia Vlasova nagyjából két éve találkozgatnak "itt meg ott", a kapcsolatuk inkább alkalminak mondható egy ismerősük szerint, aki a People magazinnak nyilatkozott. "A barát-barátnő címkéket még kerülik" – mondta az informátor.

Johnny Deppnek két éve zárult le gusztustalan pere a volt feleségével, Amber Hearddel, akivel mindennek elmondták egymást a tárgyalások során – a bíróság azonban végül Johnny Depp javára döntött.

Budapesten is többször járt

A világhírű színész egyébként nem csak Csehországban, de Magyarországon is járt többször, legutóbbi itteni forgatása után már magyarul hálálkodott a stábnak.

A magyaroknak ezzel együtt nem feltétlenül csak jó emlékei lehetnek Johnny Deppről, a színész zenekarának, a Hollywood Vampiresnek a Budapestre tervezett koncertje ugyanis botrányos körülmények között maradt el tavaly: egy órával a kezdés előtt mondták le "előre nem látható körülmények" miatt – ami, mint később kiderült, annyit jelentett, hogy Johnny Depp brutálisan berúgott a fellépés előtt, és képtelen volt színpadra állni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!