Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kiderültek a részletek Mága Zoltán feleségének reptéri rosszullétéről

Vágólapra másolva!
Mága Zoltán hegedűművész és felesége is Törökországba utazott volna, azonban a művész felesége rosszul lett a repülőn. Mága Zoltán most elárult néhány részletet.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, szombaton délben Antalyába indult volna a Sun Express járata, azonban egy utas rosszul lett a gépen, ami háromórás csúszást okozott. Most kiderült: 

Mága Zoltán felesége lett rosszul a gépen, 

a hegedűművész maga írt az esetről a közösségi oldalán, és elnézést kért a többi utastól a kellemetlenségek miatt. Rengeteget aggódtak a felesége miatt, így nekik a kommentek közt adott megnyugtató választ, egyúttal további részleteket is megosztott a rosszullétről.

"Kedves ismerőseim, barátaim, követőim! 

Mindenkinek nagyon köszönöm az aggódást és a jókívánságokat, a feleségem már jobban van. Gyakran utazunk, de a mostanihoz hasonó estre még nem volt példa. Nem kifejezetetten a hőség volt a gond, hanem az, hogy sajnos a repülőgépre történő felszállást követően a kifutópályán közel másfél órát kellett várakoznunk. A fedélzeten kisgyermekek is tartózkodtak, akik szintén egyre nehezebben viselték a késést.

 Sajnos a híradásokból azt látom, az idei nyáron egyre többször fordul elő jelentős késés a repülőgépek indulásánál, de talán szerencsésebb, ha a hosszú várakozás még a terminálon, és nem a gép fedélzetén történik. Azt javaslom, ha tehetik, vigyenek magukkal vizet, innivalót a gépre. Még egyszer köszönöm mindenkinek az aggódást, a jókívánságokat! Stresszmentes utazást, kellemes pihenést, jó nyaralást és jó egészséget kívánok mindenkinek, vigyázzanak magukra!" - írta a hegedűművész.

Mága Zoltán elnézést kért az utasoktól, meghívta őket a koncertjére

"Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula, és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. 

Arra kértem a légiutas-kísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást. Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert SunExpress járata eleve késéssel indult és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről.

Sajnálatomat fejezem ki utastársaimnak ezúton is az okozott kellemetlenségért. Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára. Remélem, a légitársasággal ezt sikerült megoldani a repülőút alatt, és a fedélzeten tartózkodott gyermekek és szüleik is biztonságosan és rendben megérkeztek úti céljukhoz" - kezdte a bejegyzést a Facebookon a hétvégén.

"A kellemetlenségért azt is felajánlottam, hogy a repülőgép valamennyi utasát tiszteletjeggyel meghívom a 2025-ös évet köszöntő XVII. Budapest Újévi Koncertünkre. Köszönöm az utastársaim, a légikísérők és a pilóták, valamint a légitársaság segítségét, és hálásan köszönöm megértésüket, hogy ezt a rendkívüli helyzetet kellő empátiával és megértéssel kezelték!

A feleségem egészségi állapota azóta rendeződött, már családi otthonunkban pihen a gyermekeinkkel együtt.

Még egyszer sajnálatomat fejezem ki az esetleges kellemetlenségért mindenkinek! Jó nyaralást, pihenést, és ami a legfontosabb: jó egészséget kívánok mindenkinek!" - üzente.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről