Megalázták MC Hawert, így reagált a zenész

MC Hawer
Vágólapra másolva!
MC Hawert az egyik követője már a kezdetektől figyelemmel kísérte a zenész munkásságát, azonban ennek ellenére is megalázta őt a közösségi oldalon.
Vágólapra másolva!

Másfél hónappal ezelőtt számolt be arról az Origo, hogy MC Hawer szúrást érkezett a mellkasában, és kórházba került. A vérnyomása 192/110-es értéket mutatott, ami kis híján hypertonia. Főként a mozgás hiánya okozza és a kor, illetve valószínűleg a genetika is közrejátszik, mert nagyapja agyvérzésben halt meg. 

Korábban is a stressz és a mozgásszegény életmód miatt életveszélyesen magas vérnyomással került kórházba, ráadásul az sem segít az állapotán, hogy a minap a közösségi oldalon valaki durván megalázta őt, és a munkásságát kritizálta:

"Mindig is figyelemmel kísértem a munkásságod. Sokan feladják, amikor az első akadályokba ütköznek, de te sosem adtad fel és végig harcoltad az elmúlt három évtizedet. Nem kellett volna. Még csak hibáztatni sem tudlak, hisz amíg piaca van a f.snak, addig a f.s eladható. 

Számomra leírhatatlan fájdalmat okoz minden, amihez hozzányúlsz, és kérlek, pillanatig ne gondold, hogy irigység áll a dolog hátterében, soha eszembe se jutna megfosztani téged a hírnevedtől, a vagyonodtól

 - írta le véleményét az illető. 

A bejegyzésre MC Hawer is reagált, aki úgy gondolja, hogy követője mazochista lehet, ha harminc éve figyelemmel kíséri a pályáját, ugyanakkor negatív a véleménye róla. Ha a munkásságát kritizálja, azzal nem őt bánja, hanem a sok ezer rajongót, akik szívesen hallgatják őt, értékesnek, szórakoztatónak találják, amit csinál. Az énekes szerint a kommentelő tehát velük áll szemben, nekik mondja azt, hogy a f.st szeretik - írja a Ripost.

Alkoholista volt

MC Hawer nem kertelt, szerinte sokan nem merik felvállalni a problémáikat, pedig rengetegen küzdenek függőségekkel. Az utóbbi időben is egyre több előadóról derült ki, hogy szenvedélybeteg, de sokan még maguknak is hazudnak erről. MC Hawer szerint a zenésztársadalom a leginkább érintett ebben, mert hajlamosabbak arra, hogy valamilyen tudatmódosító szert használjanak

Mi, akik sikeresek vagyunk a zenében, sokkal esélyesebbek vagyunk a ráfüggésekre.

Hiszen azért választottuk ezt a hivatást, mert ki akartuk élni kreativitásunkat és szenvedélyünket - magyarázta. 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről