Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Legkisebb bikinijében mutogatja nedves testét Mihályfi Luca - képek

Mihályfi Luca
Vágólapra másolva!
Mihályfi Luca nem fogja vissza magát, sőt egyre merészebb stílusra váltott, melyet leginkább Tóth Andiéhoz hasonlítanak a követői.
Vágólapra másolva!

A húszéves énekesnőt már a karrierje kezdete óta sokan hasonlítják Tóth Andihoz, ami nem véletlen, hiszen eléggé hasonló a stílusa, mind öltözködésben, mind zenében. Mihályfi Luca cseppet sem szégyellős típus, gyakran meglepi a követőit szexi tartalmakkal, mostani fotósorozata talán minden eddiginél merészebb, ugyanis egy falatnyi bikninben pózolt a kamerának. Azonban nemcsak a szett, hanem a beállítások, a fények és a helyszín is tudatosan fokozza a hangulatot, hiszen a fiatal énekesnő a vízben hol térdel, hol négykézlábara ereszkedve domborítja kerek fenekét, miközben vízzel is locsolja magát, hogy még erotikusabb hatást érjen el. Mihályfi a képekhez csak annyit írt, hogy "summer '24", mellyel az idei nyárra utalt, azonban nem tudni, hogy jelenleg nyaral-e vagy csak fotózáson járt.

A képek között lapozhat:

Mihályfi Luca nemrég az egyik klipjéből mutatott pár felvételt az Instagramon, melyeken egy extrém rövid miniszoknyában, és egy melléig érő ingben, és fehér térdzokniban látható, ami egy igazán merész iskolai egyenruhára emlékeztet, bár nem sokat takar az énekesnő testéből. Így nemcsak a hétköznapokban, hanem a színpadon és a zenében is követi a szexi és merész stílust. Bár sokan hasonlítják a nemrég visszavonult Tóth Andihoz, ő ezekre a megjegyzésekre még sosem reagált, és azt sem tudni, volt-e rá bármilyen hatással a másik énekesnő, vagy bármilyen kapcsolatban állnak-e. Mindenesetre a Tóth Andi rajongók nem maradtak utánpótlás nélkül, hiszen Mihályfi Luca zeneileg is kárpótolni tudja őket.

Tóth Andi visszavonulása

Az utóbbi időben egyre kevesebbet hallani Tóth Andiról, aki tavaly márciusban jelentette be, hogy visszavonul az énekléstől, amivel nagy port kavart. Sokan nehezen fogadták el a döntését, rajongói cserbenhagyva érezték magukat. Tóth Andi később elárulta, mi vezetett a nehéz döntéshez, amit úgy tűnik, hogy máig sem bánt meg. Jelenleg a saját ruhamárkájára, kutyájára és hobbijaira koncentrál, kertészkedni is elkezdett, azonban nemrég sejtelmesen nyilatkozott arról, hogyan áll a zenéhez, nem kizárt, hogy pár év múlva úgy dönt, újra énekelni fog a közönségének.

Tóth Andi
Sokan Tóth Andihoz hasonlítják Mihályfi Lucát
Fotó: instagram.com/tothandi.andee/ 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről