Átverték külföldi nyaralásán a TV2 sztárját

Paprika Dorina
Vágólapra másolva!
Paprika Dorina elmesélte az Origónak, hogy az egyik nyaralása alkalmával átverték. Horvátországi nyaralása során pedig alig akarta elhinni, hogy az árak akár a háromszorosai az itthoniakhoz képest.
Vágólapra másolva!

Paprika Dorina idén már volt Horvátországban nyaralni, azonban azt tervezi, hogy egy egzotikusabb országba, és a Balatonra is ellátogat még a szezonban. Elmondása alapján nem szeret strandra járni, inkább a napágyon fekszik, és próbál minél többet aludni. A nyaralásai eddig mindig jól sikerültek, azonban akadtak olyan pillanatok, ami miatt nagyon bosszúsnak érezte magát.

Történt olyan, hogy a családdal elmentünk Görögországba,azonban a meghirdetett hotel nem úgy nézett ki, mint a képeken. 

A szoba is teljesen más volt, szerintem agyonretusálták a képeket. Elég kellemetlen volt. Szerencsére ezt lekommunikáltuk a személyzettel, és kaptunk pénzvisszatérítést is. 

A Horvátországi nyaralásunkon pedig azt tapasztaltam, hogy minden borzasztó drága. 

Azt tanácsolom, hogy egy bankot mindenki vigyen magával, mert elképesztő árak vannak itt. Triplája a magyar áraknak.

 800 forint egy gombóc fagyi, ami nem is volt finom, egy fél literes üdítő 1600 forint, az ásványvíz pedig majdnem 800 forintba került. 

Nem vagyok smucig, és a családom sem, de 1000 forintért ne együnk már egy gombóc fagyit" - magyarázta az Origónak Paprika Dorina, aki a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren történt káoszról, és a járatok késéseiről is elmondta, hogy mit gondol.

Paprika Dorina
Fotó: Paprika Dorina/Instagram

"Úgy gondolom, hogy egy-két órás késés még belefér, nem kell rohanni. 

Viszont a több órás, hosszas várakozás már elviselhetetlen lehet. 

Nagyon tudom sajnálni az embereket, főleg a nagycsaládosokat, akik kisgyerekekkel utaznak, mert ilyenkor az még hatványozottabban szörnyű lehet" - fejtette ki a Farm VIP sztárja, aki ma már mindent eszik, viszont azt métékkel. 

A nyári időszakban nem tartottam a diétámat. 

Mindent ettem, viszont tudtam, hogy miből mennyit kell. Próbálom már a mindennapjaimat is így élni,azonban tésztát, kenyeret nem eszem" - zárta gondolatait.

Az egzotikus állatokkal nincs problémája, csak madarak ne jöjjenek a közelébe, mint például a galamb, sirály, mert nagyon fél tőlük, így ha teheti, messzire elkerüli őket. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről